Létezik olyan nő, akinek az a vágya, hogy megrontson egy 25 éves szűz férfit?
Úgy szeretem az olyan válaszadókat, hogy pénz kérdése :)
Kurv.ára nem! Rengeteg olyan ember van, aki panelházban lakik, egy szobás kis szarba. Azoknak azt hiszitek van pénze? Ha lenne nem ott lakna!
Szóval nem a pénz a motiváló.
Ja ás azt akartam mondani, hogy azoknak is van barátnőjük. Még is. Hozzáállás kérdése. Ha töketlennek érzed magad, az is leszel!
Ne várj csodát, ha nem teszel érte.
"Ha töketlennek érzed magad, az is leszel!"
Kár, hogy ezt nem maga az ember dönti el, hanem a társadalom amiben él. Higeti magát ultra szépnek a 200 kilós, karvalyorrú Bányánszky néni attól még mindenki rondának fogja tartani. Vagy hiheti magát csajmágnesnek a 160 centi magas, csontvázalkatú csávó, akkor is le lesz koptatva.
Legnagyobb esetben, a lányok a hibásak. Mert a szépet keresik, nem az hogy ki kedves, meg ilyesmi. Szóval.
De tegnap megismertem egy lányt, nagyon szép csaj és kellemesen csalódtam, mert kedves, aranyos. Totál belezúgtam. :) Mert ő nem olyan mint a többi.
Azt nem ne mondja senki, hogy "hülye", mert kiherélem.
Egyetemre jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!