Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Létezik olyan nő, akinek az a...

Létezik olyan nő, akinek az a vágya, hogy megrontson egy 25 éves szűz férfit?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 12:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pénz kérdése.
2013. ápr. 19. 02:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Úgy szeretem az olyan válaszadókat, hogy pénz kérdése :)

Kurv.ára nem! Rengeteg olyan ember van, aki panelházban lakik, egy szobás kis szarba. Azoknak azt hiszitek van pénze? Ha lenne nem ott lakna!

Szóval nem a pénz a motiváló.

2013. ápr. 19. 16:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja ás azt akartam mondani, hogy azoknak is van barátnőjük. Még is. Hozzáállás kérdése. Ha töketlennek érzed magad, az is leszel!

Ne várj csodát, ha nem teszel érte.

2013. ápr. 19. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Igaz, nem pénz kérdése, hanem a kinézeté! Ronda férfi kutyának sem kell.
2013. ápr. 19. 16:34
 15/16 anonim ***** válasza:

"Ha töketlennek érzed magad, az is leszel!"

Kár, hogy ezt nem maga az ember dönti el, hanem a társadalom amiben él. Higeti magát ultra szépnek a 200 kilós, karvalyorrú Bányánszky néni attól még mindenki rondának fogja tartani. Vagy hiheti magát csajmágnesnek a 160 centi magas, csontvázalkatú csávó, akkor is le lesz koptatva.

2013. ápr. 19. 19:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Legnagyobb esetben, a lányok a hibásak. Mert a szépet keresik, nem az hogy ki kedves, meg ilyesmi. Szóval.

De tegnap megismertem egy lányt, nagyon szép csaj és kellemesen csalódtam, mert kedves, aranyos. Totál belezúgtam. :) Mert ő nem olyan mint a többi.

Azt nem ne mondja senki, hogy "hülye", mert kiherélem.

Egyetemre jár.

2013. ápr. 19. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!