Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nemrég veszítettem el a...

Nemrég veszítettem el a szüzességem,3napja pontosan . De azóta eléggé büdi a hüvelyváladékom meg fáj is egy kicsit meg enyhén viszket, mi lehet a gondd?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 22:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azért milyen gáz már, hogy rögtön az első alkalommal összeszedsz valami nyavalyát! F@sza pasi lehet, Te pedig jó igénytelen. Ez biztos örök emlék lesz!
2013. ápr. 16. 23:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Hat,biztos nagyon igenytelen vagyok azert tettem fel ezt a kerdest ... a baratom pedig tisztan tartja magat es a peniszet is,megnyugodhatsz.. remelem nem szedtem ossze semmilyen nyavalyat,de ha osszeszedtem az biztos nem azert van mert igenytelen vagyok en vagy a baratom !
2013. ápr. 16. 23:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Aha és a "barátod" sem kefélt félre egy gombáspnájú lotyóval míg a Te szüzességedre várt...ébresztő kislány!!! :)
2013. ápr. 16. 23:27
 14/18 A kérdező kommentje:
nem kefelt felre mig a szuzessegemre vart :P szar lehet az eleted ha te ilyen pesszimista vagy :) mellesleg azert irtam ide,mert volt egy kerdesem .. aki segiteni akar az segitsen,megkoszonom neki .. aki nem es csak a hulyesegeivel stresszel az inkabb folytsa,vagy mit tudom en.. ird le egy papirra es egesd el ha az segit ..
2013. ápr. 16. 23:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Jó, akkor a kismanók hordták oda a gombát! :) Azért érdemes lenn vele elbeszélgetni! Nagyon naiv vagy még, de azért sok boldogságot! :) De én szóltam...;)
2013. ápr. 16. 23:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Az óvszer síkosítójától is lehet....
2013. ápr. 20. 21:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Sok idióta nem olvassa el,hogy védekezett gumival a kérdező?Kritizálni,az tud mindenki...Az is lehet,kérdező,hogy a latexre vagy allergiás
2013. ápr. 21. 10:00
 18/18 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a valaszt,elmult szerencsere,szerintem csak egy kicsit megsertett mert hat vegulis ez volt az elso :D
2013. ápr. 22. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!