nyisd már ki a szemed, szerinted csak a kigyúrt pasiknak van barátnője? Meg a milliomosoknak? Akkor kik laknak a panelban?
2013. ápr. 16. 08:54
12/23 anonim válasza:
Mikor már annyi idős leszel,hogy halálsorra kerülsz,akkor úgyis mindegy van-e nő a háznál.A halálba mindenki egyedül megy,legfeljebb vannak mások is körülötte.
2013. ápr. 16. 09:29
13/23 anonim válasza:
Nem, veszel egy kutyát, és együtt lesztek öngyik-.-
édes istenem -.- az én barátom se kigyúrt, nem gazdag, mégis szeretem, mert normális, nem egy idióta önsajnáló f@sz, határozott és elfogad engem olyannak, amilyen vagyok. Nekem ennél több nem kell, és valószínűleg a lányok egy jó részének sem. Persze vannak olyan ribik, akik csak a pénzt nézik, de ha neked ilyen kell, HAJRÁ, szerezz egy ilyet, meglátom meddig lesztek együtt :) -.-
2013. ápr. 16. 09:39
14/23 anonim válasza:
Igaz. szeresd meg a magányt, az a legjobb társ. Sosem fogsz benne csalódni.
2013. ápr. 16. 09:41
15/23 anonim válasza:
sztem ha így állsz hozzá, még 10 év múlva is szűz leszel
menjé edzeni ha azt akarsz, de ne itt siránkozz
a sült galamb nem fog a szádba repülni....
2013. ápr. 16. 09:56
16/23 anonim válasza:
Én is hasonló korú vagyok, de én legalább tudom magamról, hogy rettenetesen ronda vagyok, szóval sosem fogok kelleni a csajoknak. Ez van. Bele kell nyugodni, ahogy én is tettem. Ocsmányság ellen nincs gyógyszer, és tény, hogy ahogy kinézek, ahhoz nincs az a lány, aki vonzódni tudna.
2013. ápr. 16. 11:00
17/23 anonim válasza:
Szerencsére tartalmas életet lehet kapcsolat és nő nélkül is élni.
Csak meg kell békélned a tudattal, és a rengeteg szabad energiádat amit bnőre költenél(pazarolnál) azt másba befektetni.
2013. ápr. 16. 12:14
18/23 A kérdező kommentje:
Ha neked tartalmas az életed szex nélkül, akkor gratulálok.
Én inkább odaadom az életemet is akár, hogy egyszer szexelhessek.
2013. ápr. 16. 12:16
19/23 anonim válasza:
Kérdező, ha te az életedet is odaadnád egy szexért, akkor miért nem mész el prostihoz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!