Általában hány éves korukban vesztik el manapság a szüzességüket a lányok fiúk?
#9 Valljuk be inkább ő nem érzi úgy.
Ne érts félre tiszteletre méltó hogy vártok, de ha nem kívánod akkor ott gondok vannak.
Én 18/F vagyok és eddig úgy gondoltam, nem akarom elsietni, ráérek majd azzal túlesni rajta, akit majd szeretek is, hisz az első alkalom mégis csak fontos(abb, mint a többi egyesek szerint). Azóta volt pár csalódásom és más típusú nehézségeim az életben, így már nem érdekelne, hogy szeretem-e vagy nem, összejönnék vele úgymond csak ezért. Nem vagyok rá büszke egyáltalán, hogy így gondolkozom erről, de tényleg nem érdekel, hogy első alkalom meg szerelem hülyeség.
Bár volt, aki azt mondta így gyakorlatot szerezhetek arra az időre, amikor már komolyabb kapcsolatom lesz és így a lánynak is jobb lesz, meg hogy inkább most, ebben a korban éljem ki magam, mint majd a házasságban.
Sajnos eddig nincs "jelentkező", de tényleg szívesen megtenném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!