Lehetséges, hogy nem tudom csainálni a barátnömmel, mert túl szük?
Hello
nemsokára egy hónapja vagyok együtt a barátnömmel. Szeretnénk csinálni mind a ketten, de várnio akar ameddig fogamzásgátlót szed. Viszont majdnem minden alkalommal amikor együtt vagyunk hempergünk meg legtöbbször meg is szoktam ujjazni. Viszont eddig még csak egyszer fért be kettö ujjam, különben mindig csak egy. Attól félek, hogy amikor odáig jutunk, nem tudjuk majd csinálni, mer nem fog belemenni. Ja és nem tudom hogy fontos-e de a barátnöm még szüz. Lehetséges ez?
Köszi a segítséget
1. B.szott nagy mazlista vagy ritka manapsag a szüz nö
2. Hany evesek vagytok?
3. Szerintem te is szűz vagy mert ha nem akk tudnad mit kell csinalni
4. Nem csak ujnazni kell csinalj neki egy jo kis petting sot
Telora.beraknk lagy zene csok puszi
Aztan mesz lefele nyAk puszi akkor ott enyhe nyalogatasok szekcsont felett a nyaknal
Aztan mellet kozbe simogatod
Mennel lefele de kozben terj vissza ujra csoklld meg
Barangold be a testet
Majd amikor leersz erzekien nyalj bele kicssit eroteljesebben
A nyalas relytelmet mar nem irom le
Ja es probaljatok ki uj dolgokat
U pont g pont stb olvass utanna
Garantalt siker lesz
Nedves lesz es tag
Tehat mehet majd az "eksön"
A lenyeg ne siess
Es ha ö is kenyeztetni akar ne ellenezd
Hagy szopjon le stb
Mert ö annal jobban raizgul a szexre
Es tagul
Szoval remelem segitettem :)
Üdv Ben
Minden alkalommal hosszú előjáték, csókok, és minimum két ujj, de ha megy, három is - kb. olyan vastag a péniszed.
Öhm, amúgy amíg nem tágul ki eléggé, addig nem tudsz behatolni - vagyis de, csak kvára fog neki fájni. Az első kettő nekem is fájt (nagyon), de csak egy-két másodpercig, utána már okés volt a dolog, sőt, miután kihúzta, orgazmusom is lett (hüvelyi). Na, azóta ha nem izgat fel annyira, és neki is okés a helyzet, akkor is be tudja tenni, mert már nem húzódozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!