Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetséges, hogy nem tudom...

Lehetséges, hogy nem tudom csainálni a barátnömmel, mert túl szük?

Figyelt kérdés

Hello

nemsokára egy hónapja vagyok együtt a barátnömmel. Szeretnénk csinálni mind a ketten, de várnio akar ameddig fogamzásgátlót szed. Viszont majdnem minden alkalommal amikor együtt vagyunk hempergünk meg legtöbbször meg is szoktam ujjazni. Viszont eddig még csak egyszer fért be kettö ujjam, különben mindig csak egy. Attól félek, hogy amikor odáig jutunk, nem tudjuk majd csinálni, mer nem fog belemenni. Ja és nem tudom hogy fontos-e de a barátnöm még szüz. Lehetséges ez?

Köszi a segítséget

2013. ápr. 14. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:

1. B.szott nagy mazlista vagy ritka manapsag a szüz nö

2. Hany evesek vagytok?

3. Szerintem te is szűz vagy mert ha nem akk tudnad mit kell csinalni

4. Nem csak ujnazni kell csinalj neki egy jo kis petting sot

Telora.beraknk lagy zene csok puszi

Aztan mesz lefele nyAk puszi akkor ott enyhe nyalogatasok szekcsont felett a nyaknal

Aztan mellet kozbe simogatod

Mennel lefele de kozben terj vissza ujra csoklld meg

Barangold be a testet

Majd amikor leersz erzekien nyalj bele kicssit eroteljesebben

A nyalas relytelmet mar nem irom le

Ja es probaljatok ki uj dolgokat

U pont g pont stb olvass utanna

Garantalt siker lesz

Nedves lesz es tag

Tehat mehet majd az "eksön"

A lenyeg ne siess

Es ha ö is kenyeztetni akar ne ellenezd

Hagy szopjon le stb

Mert ö annal jobban raizgul a szexre

Es tagul

Szoval remelem segitettem :)

Üdv Ben

2013. ápr. 14. 09:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem én nem vagyok szüz. És ezeket már mind próbáltam. :/
2013. ápr. 14. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem folytasd tovább a tágítást és idővel menni fog. Arra figyelj hogy eléggé nedves legyen mert akkor nem fog neki fájni. Legalábbis nekem úgy nem fáj. Ha már egyszer befért két ujjad akkor többször is be fog.
2013. ápr. 14. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden alkalommal hosszú előjáték, csókok, és minimum két ujj, de ha megy, három is - kb. olyan vastag a péniszed.

Öhm, amúgy amíg nem tágul ki eléggé, addig nem tudsz behatolni - vagyis de, csak kvára fog neki fájni. Az első kettő nekem is fájt (nagyon), de csak egy-két másodpercig, utána már okés volt a dolog, sőt, miután kihúzta, orgazmusom is lett (hüvelyi). Na, azóta ha nem izgat fel annyira, és neki is okés a helyzet, akkor is be tudja tenni, mert már nem húzódozok.

2013. ápr. 15. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!