Ha konkrétan még nem történt még meg a behatolás, csak (majdnem) minden más egyéb, akkor még szűznek számítok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 22:35
11/20 anonim válasza:
Ha mar vigan oboazol, akkor szerintem nem erdemes azon ragodnod, hogy te most biologiailag szuz vagy e, avagy nem....
12/20 Damien001 válasza:
Kedves kommentelők, elég komolytalanul kezelitek ezt a témát!
Hajtsa el ha megkérdez tőle valami? Ez a lehető legrosszabb tanács amit adhatsz bárkinek.
Válasz:
Igen szűz vagy, de ha már minden meg volt miért nem akartad hogy tovább lépjetek?
13/20 A kérdező kommentje:
Egyrészt azért mert még nem éreztem magam elég késznek rá, másrészt pedig talán nem azzal a fiúval szerettem volna először
2013. ápr. 16. 20:07
14/20 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Lehet nem vele akarod elveszteni, de az izéjét vígan a szádba veszed és hagyod hogy valamijét beléd dugja???!!!
Álszent kis ribbbanc vagy!
15/20 anonim válasza:
Nem. Nem vagy ribanc, de ha már ilyen szinten vígan társalogsz franciául, akkor szerintem ne foszd meg magadat és a barátodat a behatolás örömétől, mert azért mégiscsak az az igazi. De a védekezésről sem szabad persze azért megfeledkezni, nehogy a deflorációnak nemkívánatos mellékhatása legyen...
16/20 anonim válasza:
Amíg a szűzhártya nem sérül, addig szűz vagy...
Üdv!
17/20 kujcy válasza:
Az elottem levonek van teljesen igaza. Van olyan lany aki tampont hasznal es mar az elveszi a szuzesseget. Nem emlekszem pontosan de azthiszem Japan-ban a nok direkt elmennek szuzhartya visszavarrasra.
18/20 anonim válasza:
Amíg nincs behatolás, addig szűz vagy.
19/20 anonim válasza:
Nincs értelme a kérdésnek és a legtöbb válasznak sem. A biológiai szüzesség azt jelenti, hogy a szűzhártyád sértetlen, de ennek semmi köze a szexhez, azt egy tampontól is elveszítheted, anélkül hogy valaha is férfihoz nyúltál volna. Amire a kérdés vonatkozik, az az a szüzesség, amit te már rég elvesztettél, hiszen gyopárrá szexelitek magatokat a pasiddal. Ami ráadásul egy álszent baromság, ideértve a korábban már említett jelenséget, azaz, hogy a ki hülye p***a inkább análszexel, mert hogy akkor szűz marad. Marad a f***t. A dolog már csak azért is nevetséges, mert szűz már rég nem vagy, viszont azért, amit így csináltok a fiúddal, kár is összekoszolni a lepedőt. Akkor legalább csináljátok rendesen. Rendesen alatt a megfelelő védekezést is értve. Nem is igazán értem, hogy mire nem állsz készen azután, hogy lepippantod a fickót, én hamarabb rakom bele egy nőbe gumiban, mint hogy a nyelvemmel a puncijához érjek, félresikerült neveltetés szaga van ennek az egésznek egy kis jajnemakarokribanclenni-aromával.
20/20 anonim válasza:
hát az utolsó ez nagyon megmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!