El szeretném veszíteni a szüzességemet de félek hogy
nem fog menni mert csak egy ujjam fér be a hüvelybe és
ezért nem lesz sikeres a behatolás?
Figyelt kérdés
Nektek milyen volt? Felek hogy nem fog bemenni hiszen csak egy ujjam fer he:s 17eves lany vagyok. Kerlek ertelmes valaszt irjatok
2013. márc. 19. 01:48
1/10 anonim válasza:
Nekem kis kukim van, az bemenne.
2013. márc. 19. 01:50
2/10 anonim válasza:
Ne izgulj ilyenek miatt. Szűz lányok szűkek. Ez teljesen normális.
Amikor meg majd ott lesz a "nagy alkalom, " valószínűleg izgalmi állapotban leszel, és az más. Meg hát a szüzesség elvesztése a szűzhártya átszakításával jár.
Nincs olyan akinek nem lehet elvenni a szüzességét. Legalábbis nem nagyon hallani olyanról, aki nem tud szexuális életet élni mert túl szűk
2013. márc. 19. 01:57
3/10 A kérdező kommentje:
Utolso: nagyon szepen koszonom! Irhatnek privatban? Eleg rosszul erzem magam emiatt.. Nem vicc,sokszor a siras kerulget,felek,hogy nem fog sikerulni es beegek...
2013. márc. 19. 02:02
4/10 anonim válasza:
Persze hogy benedvesedsz majd és kitágulsz,de vigyázz,ha ilyen görcsösen csak erre gondolsz nem fog menni,verd ki ezt a hülyeséget a fejedből és ne gondolj rá,akkor menni fog,minden az agyban dől el.
2013. márc. 19. 02:46
5/10 anonim válasza:
csak lazulj el, és ne a nunidra gondolj.
2013. márc. 19. 06:20
6/10 anonim válasza:
nem lesz semmi probléma, de nem árt ha az első alkalommal nem egyből szex van, hanem petting, azzal is elősegítve a későbbi behatolást
2013. márc. 19. 07:28
7/10 anonim válasza:
A hüvely tágul! Nekem anno egy ujjam se fért be, tampont se használtam annyira görcsös voltam! És voá lá most szexelek, semmi gond, holott az első alkalom elején 2 ujj is fájt. De majd szépen felizgulsz, kitágulsz, a párod meg lassan csinálja. Nem lesz gond, ha nem görcsölsz!
2013. márc. 19. 08:54
8/10 anonim válasza:
nyugi, eddig, aki el szerette volna veszíteni, annak sikerült! :-)
a behatolás fájdalmán lehet javítani, ha eléggé síkos vagy,attól, ahogy kinyal, vagy ha egy ujjad már benn van, és azzal ujjazod magad. sajnos az ujjazás sokat nem tesz hozzá az élvezetedhez, viszont a mozgatással tágul a hártyádon levő lyuk, vagy akár teljesen ki is szakadhat. közben a csiklód feltétlen izgasd! :-D
2013. márc. 19. 09:15
9/10 anonim válasza:
Bízd magad egy tapasztalt pasira! Mondom pasira és nem egy kamaszra!
F.
2013. márc. 20. 01:46
10/10 anonim válasza:
ha hosszú az előjáték, sokáig simogat ellazulsz és tágulsz kicsit:) Ne stresszelj ez a fontos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!