Fiúk! Ti hogy álltok a szűz lányokkal? Inkább idegesítenek vagy megéri velük 'kínlódni'?
Egyáltalán nem idegesít! Szívesen vagyok tanító bácsi. Nem érzem kinlódásnak, nem felejtettem el, hogy én is voltam kezdő!
F.
Nem kell a szűz lányokkal kínlódni!! Érteni kell a szexhez,és elé kell érni,hogy a hölgy bizzon benned,és kívánja a partnerét!! Rengeteg előjáték,behatolás elött!!
Az első is lehet nagyon jó,és fájdalom mentes!! Szóval ez inkább kihívás,nem kinlódás...!! :)
Hú 1-es,meg ne hatódjak.
Nem unod hogy minden kérdésnél ajánlgatod magadat?
Szánalom.
Kérdező:Szerintem egy megèrtő férfi inkább örül neki..
pontosan igaza van az 5 ösnek.
Ha egy lány ennyire rámbizná magát az csodálatos érzés lenne és büszke lennék magamra és rá is. Egyáltlaán nem teher egy szüz lány, söt a mai világban már kihalóban vannak :/ minden pasi örülne szerintem egy ilyen lánynak. Ráadásul ha jól csinálom nekiakkor meg eszébe sem jut továbbmenni "kiélni" magát. :)
Számomra ez nem lenne kínlódás. Örülnék neki ha ilyennel hozna össze a sors. Törődnék vele, cserébe szeressen.
21/F/Barátnőm még nem volt, de már nem vagyok szűz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!