Lányok! Benneteket mennyire zavarna, ha megtudnátok, hogy a srác - aki kezdeményezni akar nálatok - még szűz?
Figyelt kérdés
Elfogadnátok így is? Tapasztalatlanságnak vélnétek vagy inkább erénynek, hogy még nem adta oda magát bárkinek?2013. ápr. 12. 17:30
11/14 anonim válasza:
Nálam egy kicsit erény lenne :)) Nem tudna kihez viszonyítani, és nem lennék béna :D
12/14 anonim válasza:
Nem..vonzónak és édesnek találnám :)
13/14 anonim válasza:
Még aranyosnak is találnám, persze attól függ, hány éves. Egyszer udvarolt nekem egy 36 éves pasi, aki még szűz volt, én 21 vagyok. Ő mondjuk amúgy sem tetszett, de az, hogy szűz, még egy lapáttal rátett.
14/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna, megmutatnám neki mi a jó , " tanítgatnám " :D ez szexi :D
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!