Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem sikerült elvenni barátnőm...

Nem sikerült elvenni barátnőm szüzességét?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is, bocs a hülye cím megfogalmazásért, de rövid, tömör és gyors akartam lenni (és ilyen címekre ti is jobban írtok)

Szóval, én és a barátnőm mind a 2-en szüzek vagyunk még. Én 20, ő pedig 21 éves. Már majdnem 9 hónapja járunk. Nemrég megleptem egy "mindenhol rózsaszirom, a szoba tele mécsessel és egy pezsgővel" amíg ő fürdött. Utána történtek amiknek történniük kellett. Vagyis nem...

Mivel nagyon szeretem, megfogadtam, hogy figyelni fogok rá mikor ott leszünk, hogy lefekszünk, minél kevesebb fájdalmat akarok neki okozni. Ez pont fordítva sült el. Párszor megpróbáltam behatolni (5-6x), nem úgy mint aki neki esik.. és azt mondta, hogy nagyon fáj neki. Mondtam, hogy nem lesz semmi baj. De azt mondta végül, hogy halasszuk el holnapra. Nos azóta semmi nem történt, eltelt már 1 hónap is lassan. Ha felhozom a témát, hogy akkor este? (mindezt aranyosan), Akkor azt kapom általában az utóbbi időben, hogy mit kell ezt ennyiszer mondogatni? A legjobban az fáj az egészben, hogy odafigyeltem rá, megígérte, azóta sincs semmi, megleptem ilyen romantikus dolgokkal, és még nekem támad. Nem értem egyszerűen. Ja pár napra rá mondtam neki, hogy lehet ezt nem lassan kell csinálni, hanem egy határozott gyors mozdulattal. Mit kaptam? "Hát igen, nem kellett volna annyit bénázni". Összetörtem, ennyire nem kellenék?

2013. ápr. 12. 14:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
90%

Én a tanácsaimmal nem azt mondtam hogy többször kell.

Egyszer fogod kilukasztani, egyszer fog neki fájni. Ha a drasztikus gyors megoldást választjátok, az biztos fájdalommal jár, de csak 1-2 mp-re.

Csak megfelelő izgalom mellett ellehet érni, hogy úgy megújazd hogy kilyukadjon.

2013. ápr. 12. 15:30
 12/34 anonim ***** válasza:
96%

"ő gyorsabb volt és a combjaival erősen közrefogott így esélytelen volt, hogy tovább nyomjam."

Ne is haragudj, de ez egyértelmű jele, hogy ő nem akarta. És amit írsz, hogy mondott róla, az is kb.

A 2-3 menetet nagyon SÜRGŐSEN felejtsd el, ez minden átlag esetben irreális elvárás egy szüzességét frissen elvesztett nővel.

Először is azt tudd meg, hogy miért nem akarta igazán.

2013. ápr. 12. 15:33
 13/34 anonim ***** válasza:
11-es: 1-2 mp-re a csudát. :D
2013. ápr. 12. 15:35
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
én nőként mondom, hogy úgy látom a fiú nagyon igyekezett a lány meg egyáltalán nem. Szerintem ő még nem áll készen erre (hiába 20 éves), mert nem úgy tűnik, mintha annyira vágyna már rá, hogy megtörténjen a dolog...
2013. ápr. 12. 15:36
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
egyébként most egy életre elvettétek a kedvemet a szextől, remélem most boldogok vagytok
2013. ápr. 12. 15:37
 16/34 A kérdező kommentje:

Akkor mégis hogy csináljam majd? Gyorsan, lassan? Tapasztalatokat kérek, kinek mi volt a legjobb.

Olvastam valami feszültségpont masszírozást? Az hol található?

Amúgy nem értem, miért nem folytatódott, előtte a nyelvemmel is dolgoskodtam ott lent neki, direkt figyeltem az erogén zónákra,, egyáltalán nem bántam vele durván, még az érintésem is finom volt.

2013. ápr. 12. 15:44
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

ujjazásnál nem volt gond?

legközelebb orál közben nézd meg milyen állapotban van a szűzhártyája.

ha egy ujjal megy az ujjazás, próbáld meg kettővel.

2013. ápr. 12. 15:49
 18/34 A kérdező kommentje:
Ujjazás kizárt. Már megnéztem neki régebben, hogy milyen állapotban van a szűzhártyája. Ujjal is hozzáértem, de mondta, hogy ne csináljam mert fáj, nagyon érzékeny neki. Épp hogy csak alul van egy kis lyuk, a többi hártya. Tampont sem használt soha.
2013. ápr. 12. 15:51
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy ujjaddal nem megy, akkor másoddal még kevésbé fog. Ujjazás nélkül nem tágul ki megfelelően, ez még nem szüzeknél is gyakori, és akkor valamennyire szintén fáj az első behatolás és első pár mozdulat. Szerintem lehet, hogy szakember tanácsát is lehetne kérdezni, mert ha már egy ujjtól annyira fáj neki és tiltakozik, az életben nem fog ellazulni annyira, hogy eléggé akarja, és ne görcsöljön be. Márpedig ha begörcsöl, akkor akármit csinálsz is, irtóra fog fájni neki a próbálkozásod. Nem kéne vaginizmust kialakítani nála.
2013. ápr. 12. 15:56
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
létezik olyan, hogy valakinek nagyon erős a szűzhártyája, és kérésre, ha indokolt orvos "vágja ki" (érzéstelenítés mellet). De az másképp néz ki általában...
2013. ápr. 12. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!