Nagyon gaz az elvem miszerint egy lany szuzessege ertekesebb annal, hogy csak ugy odaadja barkinek? 16/L
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 21:26
2/18 anonim válasza:
az ilyen lányokat kedvelem!tiszteletre méltóak!
egyáltalán nem gáz!
17/f
3/18 anonim válasza:
Nagyon gaz az elvem miszerint egy fiu szuzessege ertekesebb annal, hogy csak ugy odaadja barkinek? 19/F
4/18 anonim válasza:
Igazad van, sőt, én még nálad is elvetemültebb vagyok! Én azt gondolom, az, hogy egy lány lefekeküdjön valakivel (nem csak szűzként, többedik partnerrel is), értékesebb, mint hogy bárkinek széttegye a lábát.
5/18 anonim válasza:
Ez a normális.A többségnél így kéne lennie
7/18 anonim válasza:
Nem gáz. Mondjuk én pont az ellenkezőjét tartom: szerintem a szüzesség egyszerűen csak egy állapot. A szex pedig nem "odaadás", hanem kölcsönös örömszerzés.
Azt tartom csak gáznak, ha valaki képtelen elfogadni, hogy van aki másképp gondolkozik,mint ő.
8/18 anonim válasza:
én is így vagyok vele,azért vártam az igazira,aki tényleg becsül
és meg is találtam:)
9/18 anonim válasza:
nem szeretem a "szex az jutalom" felfogást a lányok részéről
szar kapcsolatra utal
10/18 anonim válasza:
Abszolút nem. A fontos hogy akinek odaadod azt szívből és igazán szeresd. Én is így voltam. Azóta annak a kapcsolatnak vége lett ugyan, de legalább elmondhatom magamról hogy nem azért voltam valakivel hogy túl legyek rajta, hanem mert valóban szerelmes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!