Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy lany szuzessege elvesztese...

Egy lany szuzessege elvesztese milyen folyamatokkal jar?

Figyelt kérdés

gondolok ilyenkor verzesre vagy hasonlokra

felsorolna ezt valaki? koszonom

2010. dec. 18. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
persze.bedugom fehér,kihúzom vörös-fehér.
2010. dec. 18. 18:25
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Én nem véreztem az első alkalomkor... Szerintem mindenkinél másképp megy, ne kérdezz, tapasztalj. ;) Persze csak akkor ha nem vagy túl fiatal!!!
2010. dec. 18. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Nézd meg a neten!

Am.meg fájdalmasan :)

2010. dec. 18. 18:28
 4/10 anonim válasza:
100%

Az előjáták az nagyon fontos ,majd jöhet az ujjazás és finoman a behatolás.. kérdezd meg a védőnőt vagy a suliban

a szakembert. Nincs felvilágosítás nálatok a suliban de hisz ,ott vannak a szüleid is!!!

2010. dec. 18. 18:42
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Minden így kezdődik. Aztán jön a futás meg a sikítás.
2010. dec. 18. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szülei?

Huhh.sztem eléggé kínos lenne neki.Gondold el oda megy az annyához és szija anya mien amikor a fiú először beteszi?

Eléégé kínos lenne nekis ztem.

Am meg anniyból áll hogy a fiú evetkőztet kényeztetitek egymást bár nem muszály.A lényeg h nedves legyélés akkor beteheti a fiú.Majd azislehet hogy fájni fog vagy vérezni de lehet h semmise lessz.az hogy vérzel a szűzhártyád vastagságától függ.!!

2010. dec. 18. 18:58
 7/10 sasna ***** válasza:
62%
ha nem hasznalsz óvszert, akkor gyerek is lehet belőle..
2010. dec. 18. 19:01
 8/10 A kérdező kommentje:
valakinek van valami linkje ahol ezt megnezhetnem? informalodhatok?
2010. dec. 20. 17:29
 9/10 anonim válasza:

A szűzhártya repedése járhat minimális vérzéssel, de ez korántsem annyi, mint pl. egy havi vérzés és ezt egyébként meg sem érzed.

Ha picit fáj is, az inkább attól szokott fájni, hogy még nem elég nedves (az izgalmi állapottól magától benedvesedik a hüvely) és így a fiúnak is jobb, mert könnyebben becsusszan. Érdemes először órákig pettingelni, nyelves kényeztetés is jót tesz a lánynak, segít "nedvesíteni", aztán jöhet egy kis ujjazás, ettől megérzed, milyen az ha egyáltalán van bent valami, aztán mikor már viszonylag tágabb, "befogadóbb", akkor lassan, óvatosan jöhet a pénisz. először csak a feje, aztán a többi, szépen, lassan. Engedd el magad, ne szorítsd a gátizmaidat, mert attól szűkebb lesz és lehet, hogy jobban fáj. Előtte próbáld ki ki otthon az ujjaiddal, érzed-e, milyen ha szorítod az izmot és ha nem... na ezt érzi a fiú is...

Egyébként ne számíts túl nagy élvezetre az első alkalommal, mert a női orgazmust tanulni kell!

Az első együttlétben a legszebb az, ha a fiú tényleg szeret Téged, ha figyelmes, óvatos, gyengéden ölel, csókol, simogat stb. Az aktus majd később lesz csak élvezetes, ha a szüzesség elvesztésétől való félelem már nincs és már nem a technikán lesz a hangsúly, hanem tényleg megélheted a testi örömöket is.

Nem tudom hány éves vagy, de ha ezt a kérdést feltetted, akkor még várj egy picit a dologgal! Hidd el, megéri várni, annál jobb lesz, minél idősebb vagy!!!

2010. dec. 21. 11:52
 10/10 anonim ***** válasza:
agykárosodással
2010. dec. 21. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!