A barátom miért nem akar velem lefeküdni?
Figyelt kérdés
Végülis azt érzem,hogy ő is szeretné...De mikor egyedül vagyunk a lakásán akkor hiába simogatom,csókolgatom nem csinál semmit csak megölel...Hozzáteszem nyelves csók sem volt még mert azt mondja,hogy az majd csak az előjátéknál kell... Ha elkezdem simogatni belül a combját akkor elveszi a kezem vagy hirtelen elrántja a lábát... :( Azon gondolkodtam,hogy lehet cikinek érezné ,ha felállna neki? Amúgy ő még szűz én már nem! 17 èvesek vagyunk.2013. ápr. 8. 02:19
11/23 anonim válasza:
Anyukádé belemennek hogy 17 évesen 7 hónap után összeköltözz egy pasival? Ez érdekes,még szexelni sem szexeltetek nagyon korai az összeköltözés.
12/23 anonim válasza:
Valószínűleg nem szeret igazán. Különben 7 hónap után neki kéne kezdeményeznie.
Ha kell még help, privibe írhatsz.
13/23 anonim válasza:
Talán arra gondol ne érezd úgy hogy s sex miatt kellesz neki vagy fél.
14/23 A kérdező kommentje:
Hát igen mert anyuék megengedik,hogy összeköltözzünk... Mivel van egy saját lakása anyuéktól 5-10 perce... :D Amúgy lehet az is a baj,hogy elég visszahúzódó lány vagyok és ő úgy tudja,hogy még szűz vagyok...Lehet attól fél,hogy elutasítanám?
2013. ápr. 8. 15:36
15/23 anonim válasza:
Már írtam, hogy kérdezd meg, milyen rossz érzései vannak a testiséggel kapcsolatban, amiért elutasítja.
16/23 anonim válasza:
már nem azért,de írtad hogy te kezdeményezed a dolgot,akkor hogy a rákba félne attól hogy visszautasítod?
17/23 Kávétejszín válasza:
Mondd meg neki, hogy már nem vagy szűz.
Úristen, 7 hónapja együtt vagytok, már együtt éltek, és mégis titkolóztok egymás előtt? Ha titkolózni kell valami miatt, az már nagy gáz...
18/23 anonim válasza:
vagy elsorvad a farka, vagy levágták neki!
19/23 anonim válasza:
Szerintem meg csak fél mert még szüz, és tart attol, hogy kettöt lök és el duran, szerintem csak fél, te meg nézd el neki ha így van.
20/23 anonim válasza:
Felelőtlen szüleid vannak.Másrészt minek költöztök össze,hiszen még nem is szexeltetek,nem vagytok egymáshoz őszinték? semmi értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!