Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom miért nem akar...

A barátom miért nem akar velem lefeküdni?

Figyelt kérdés
Végülis azt érzem,hogy ő is szeretné...De mikor egyedül vagyunk a lakásán akkor hiába simogatom,csókolgatom nem csinál semmit csak megölel...Hozzáteszem nyelves csók sem volt még mert azt mondja,hogy az majd csak az előjátéknál kell... Ha elkezdem simogatni belül a combját akkor elveszi a kezem vagy hirtelen elrántja a lábát... :( Azon gondolkodtam,hogy lehet cikinek érezné ,ha felállna neki? Amúgy ő még szűz én már nem! 17 èvesek vagyunk.

2013. ápr. 8. 02:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Anyukádé belemennek hogy 17 évesen 7 hónap után összeköltözz egy pasival? Ez érdekes,még szexelni sem szexeltetek nagyon korai az összeköltözés.
2013. ápr. 8. 10:29
 12/23 anonim válasza:

Valószínűleg nem szeret igazán. Különben 7 hónap után neki kéne kezdeményeznie.

Ha kell még help, privibe írhatsz.

2013. ápr. 8. 11:19
 13/23 anonim ***** válasza:
Talán arra gondol ne érezd úgy hogy s sex miatt kellesz neki vagy fél.
2013. ápr. 8. 12:54
 14/23 A kérdező kommentje:
Hát igen mert anyuék megengedik,hogy összeköltözzünk... Mivel van egy saját lakása anyuéktól 5-10 perce... :D Amúgy lehet az is a baj,hogy elég visszahúzódó lány vagyok és ő úgy tudja,hogy még szűz vagyok...Lehet attól fél,hogy elutasítanám?
2013. ápr. 8. 15:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Már írtam, hogy kérdezd meg, milyen rossz érzései vannak a testiséggel kapcsolatban, amiért elutasítja.
2013. ápr. 8. 16:28
 16/23 anonim ***** válasza:
már nem azért,de írtad hogy te kezdeményezed a dolgot,akkor hogy a rákba félne attól hogy visszautasítod?
2013. ápr. 8. 16:30
 17/23 Kávétejszín válasza:

Mondd meg neki, hogy már nem vagy szűz.

Úristen, 7 hónapja együtt vagytok, már együtt éltek, és mégis titkolóztok egymás előtt? Ha titkolózni kell valami miatt, az már nagy gáz...

2013. ápr. 8. 17:50
 18/23 anonim ***** válasza:
vagy elsorvad a farka, vagy levágták neki!
2013. ápr. 8. 20:06
 19/23 anonim válasza:
Szerintem meg csak fél mert még szüz, és tart attol, hogy kettöt lök és el duran, szerintem csak fél, te meg nézd el neki ha így van.
2013. ápr. 8. 21:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Felelőtlen szüleid vannak.Másrészt minek költöztök össze,hiszen még nem is szexeltetek,nem vagytok egymáshoz őszinték? semmi értelme
2013. ápr. 8. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!