20 éves vagyok és szűz. Van hogy napjában többször úgy érzem szeretném magam kényeztetni, de igyekszem visszafogni magam olyankor, mégis sokat masztizok. Más is volt így? Hogy ennyire dolgoztak benne a hormonok?
Figyelt kérdés
nem arról van szó, hogy nem akarom elveszteni a szüzességem, csak arra alkalmas személlyel nem találkoztam még, mióta elég érettnek érzem magam a dologra... ugye ez teljesen normális, hogy sokat gondolok a szexre?2013. ápr. 7. 21:37
2/7 anonim válasza:
Nyugi, normális. És nem kell visszafognod magad. Gondolom a napi 15-nél még nem tartasz. :) Különben is mindenki magának érzi, hogy mi fér még bele.
5/7 anonim válasza:
most volt szünet, és napi 4-5 recsi... :D
f19
6/7 anonim válasza:
Persze más kérdés, hogy nekem soha nem is lesz esélyem elveszteni a szüzességem, mert rettenetesen ronda vagyok.
7/7 anonim válasza:
Hát, valahogy én is így vagyok ezzel, csak nálam belső problémák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!