Mire figyeljünk az első szexnél? Vagy jönni fog magától? (Én szűz vagyok, a barátom már nem az, és szeretném ha a tapasztalatlanságom ellenére ő is élvezné)
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 13:39
1/6 cico256 válasza:
Rajta fog múlni, hogy neked mennyire lesz szar, vagy jó. Vannak olyan dolgok amiről lehet beszélni, körbe lehet írni, de igazából érezni kell.
-Védekezzetek
-Legyen a feneked alatt valami(törölköző)
Remélem tudtam egyenesen. 21 f
2/6 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb az,hogy nyugodt hangulata legyen a dolognak, ne zavarjon titeket semmi. Otthon egy kényelmes ágyban :) Ha nem érzed még magad felkészültnek akkor ne tedd meg mert ez fog benned megmaradni. Egyébként hidd el élvezni fogja. Engedd el magad,ne szorongj! Valamit tegyetek magatok alá,hogy ha esetleg véreznél és nem akarjátok ,hogy olyan legyen az ágynemű!Engedd át magad neki. Lehet egy kis halk zene vagy gyertyák,hogy könnyebben ellazulj. A legfontosabb viszont az az,hogy védekezzetek!
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2013. ápr. 3. 23:34
4/6 A kérdező kommentje:
még valami tanács esetleg? :)
2013. ápr. 5. 20:06
5/6 anonim válasza:
XD ilyenkor az a lényeg, hogy te élvezd, mert ha nem...ssszzz nem nagyon akarsz majd aktusban részt venni.
6/6 anonim válasza:
Ne gondolkozz, hanem érezz!!
Ha neked jó akkor már neki is jó lesz...
Ne stresszelj hogy mit és hogyan kéne csinálni, lazulj el és minden jó lesz!!
És amit már elöttem is elmontak 1 páran.. Védekezzetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!