14 éves lány vagyok, és majdnem szexeltem egy 18 éves fiúval. Véleményetekre lennék kíváncsi!?
ha nem akartad, akkor jól tetted, hogy visszautasítottad! :)
Gondolom te is vágysz már a szexre, de nem tartod helyesnek, hogy ennyi után már megtörténjen a dolog... szerintem ez így normális! :)
csak egy lájkot akarok írni neked! Jól tetted, le a kalappal. Most kíváncsi vagy, hogy esetleg... De ne kapkodd el. Plusz nehéz ezt elfogadni, de a srác csak egy numerát akart tőled, lehet még csináltátok volna 2szer utána, de több nem lett volna belőle. Hidd el, sokkal jobb lesz ha egy fix kapcsolattal csinálod, mert akkor az egész felfedezést átéled és nem egy gyors 5 percest.
a fogdosást én megértem, össze voltál zavarodva és kíváncsi is voltál, gondolom a srác szépen rávezetett. Tényleg vigyázz, lehet, hogy a srác hülye de egy 18 éves már könnyen tudja áltatni hazugságokkal a fiatalabbakat, főleg ha eladja magát kemény felnőttnek.
Ha lett volna gyakori kérdések amikor én voltam 14, akkor lehet, hogy most nem járnék a pasimmal, mert nem volt aki megmondja, hogy NE LEGYÉL HÜLYE!! És lefeküdtem vele, csak mázlim volt, hogy később összejöttünk, viszont azóta együtt vagyunk és én nem voltam még mással.
Szóval van rá esély, hogy jól alakul. 5%
Ha lefogott, és ezt azért mert nem akartál valamit amit ő csinált az már molesztálás, és bűncselekmény.
Ha visszasíord a dolgot az azt jelenti, hogy ott akkor nem érezted magad késznek, és jó hogy nem történt semmi. Az hogy most már inkább belemennél, az meg annyit jelent, hogy mégis akarod, de hidd el, nem baj, hogy nem történt semmi. Ezen bánkódni jobb, mint azon, ha lefeküdtél volna vele, vagy leszoptad volna, és azt nem tudod meg nem történtté tenni. Ha akarsz vele bármit, lehet még rá lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!