Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves lány vagyok, és...

14 éves lány vagyok, és majdnem szexeltem egy 18 éves fiúval. Véleményetekre lennék kíváncsi!?

Figyelt kérdés
Egyszer átmentem egy 18 éves fiúhoz, úgy volt, hogy filmezünk.. Ő többet akart, de én nem engedtem neki. Én simogattam neki, ő pettinget akart, de azt sem engedtem neki. És most valamiért visszasírom.. Ez miért van?
2013. ápr. 1. 21:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon légy észnél! A fiukát meg helyre kellene tenni valakinek.
2013. ápr. 1. 21:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem,minek simogatod neki,ha utána elküldöd(egyébként helyesen,mert gyerek vagy még,de veszélyes játék felhúzni egy pasit,aztán faképnél hagyni).
2013. ápr. 1. 21:20
 13/20 A kérdező kommentje:
most már rájöttem:/
2013. ápr. 1. 21:23
 14/20 anonim ***** válasza:

ha nem akartad, akkor jól tetted, hogy visszautasítottad! :)

Gondolom te is vágysz már a szexre, de nem tartod helyesnek, hogy ennyi után már megtörténjen a dolog... szerintem ez így normális! :)

2013. ápr. 1. 21:27
 15/20 anonim ***** válasza:
33%

csak egy lájkot akarok írni neked! Jól tetted, le a kalappal. Most kíváncsi vagy, hogy esetleg... De ne kapkodd el. Plusz nehéz ezt elfogadni, de a srác csak egy numerát akart tőled, lehet még csináltátok volna 2szer utána, de több nem lett volna belőle. Hidd el, sokkal jobb lesz ha egy fix kapcsolattal csinálod, mert akkor az egész felfedezést átéled és nem egy gyors 5 percest.

a fogdosást én megértem, össze voltál zavarodva és kíváncsi is voltál, gondolom a srác szépen rávezetett. Tényleg vigyázz, lehet, hogy a srác hülye de egy 18 éves már könnyen tudja áltatni hazugságokkal a fiatalabbakat, főleg ha eladja magát kemény felnőttnek.

2013. ápr. 1. 21:34
 16/20 anonim ***** válasza:
9%
Ilyen az élet. Menj el hozzá mégegyszer.
2013. ápr. 2. 04:20
 17/20 WsAkosWs ***** válasza:
Annak a kreténnek 18 évesen már lehetne annyi esze hogy ne szexeljen egy kiskorúval. De te is hibás vagy,minek simogattad neki? Ezért akart szexelni.
2013. ápr. 2. 07:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagyon okos dolog volt, hogy nem hagytad magad!!! Felejtsd el azt a fiút!
2013. ápr. 2. 16:09
 19/20 anonim ***** válasza:
27%

Ha lett volna gyakori kérdések amikor én voltam 14, akkor lehet, hogy most nem járnék a pasimmal, mert nem volt aki megmondja, hogy NE LEGYÉL HÜLYE!! És lefeküdtem vele, csak mázlim volt, hogy később összejöttünk, viszont azóta együtt vagyunk és én nem voltam még mással.

Szóval van rá esély, hogy jól alakul. 5%

2013. ápr. 14. 21:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha lefogott, és ezt azért mert nem akartál valamit amit ő csinált az már molesztálás, és bűncselekmény.

Ha visszasíord a dolgot az azt jelenti, hogy ott akkor nem érezted magad késznek, és jó hogy nem történt semmi. Az hogy most már inkább belemennél, az meg annyit jelent, hogy mégis akarod, de hidd el, nem baj, hogy nem történt semmi. Ezen bánkódni jobb, mint azon, ha lefeküdtél volna vele, vagy leszoptad volna, és azt nem tudod meg nem történtté tenni. Ha akarsz vele bármit, lehet még rá lehetőség.

2013. júl. 12. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!