Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az baj ha 27 éves...

Szerintetek az baj ha 27 éves fiú szűz?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 18:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

18:40

Lehet,hogy igazad van!talán

2013. ápr. 1. 18:47
 12/22 panini ***** válasza:
az "igazira" vársz, vagy mi van ? :D
2013. ápr. 1. 18:57
 13/22 A kérdező kommentje:

18:44

Ha volna megkérném :)

Tulajdonképpen 16 évesen "majdnem" lett egy kapcsolatom,annak ellenére,hogy tudtam nem egy kategóriába tartozunk,amiből végén csak nem lett semmi,egy-két puszin kivűl!1-2 évre rá vége is lett a középsulinak és elkezdtem melózni(szürke mindennapok),majd jött a nagy katonaság és egy kis változás,több idő blabla,majd ekkor már eljuttam a smárolásig,egy szolid háziparti keretein belül,csak később mikor hazakisértem mondta,hogy van pasija,ezután rögtön el is felejtettem a dolgot!Előbb és később is voltak próbálkozásaim sikertelenül!

2013. ápr. 1. 19:06
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok,bulizós tipus,duma az akad de csak ismert társaságon belül,de csak ha nem szexről van szó akkor halgatok min aki bes.art :)

Lehet az igényeimmel van baj? Ki tudja még én sem!Pedig nem vágyom egy Szekeres Nóra-ra!

2013. ápr. 1. 19:10
 15/22 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar. mindenki úgy éli az életét ahogy akarja / vagy ahogy tudja.../

Bár ha 27 évesen te fiúnak tartod magadat akkor az tényleg elgondolkoztató. Az is ha ez a legnagyobb problémád az életedben...

2013. ápr. 1. 20:12
 16/22 A kérdező kommentje:

20:12

Hát igen,elgondolkodtató!De ha azt irom,hogy 27 éves szűz férfi akkor meg az lesz a baj,hogy miért nem 27 éves szűz fiú ha már szűz!

2013. ápr. 1. 20:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha el akarod veszíteni tegyél érte. Először találd meg a szüzességed okát, majd gyűjts információt ami lehet általános ismeret és személyes. Aztán mozdulj ki otthonról és irány csajozni.
2013. ápr. 1. 22:12
 18/22 A kérdező kommentje:
Vagy fizessek be valahová!?
2013. ápr. 1. 22:20
 19/22 anonim válasza:
Ne már! A lelki gátat kell feloldani, hogy normális szerelmi kapcsolatot tudj kialakítani, ahol ez is megtörténik majd, csak sokkal teljesebb élmény lesz, mint egy "befizetés".
2013. ápr. 1. 22:47
 20/22 anonim ***** válasza:
szerintem fizess be lehet utána bátrabb vagy kezdeményező leszel
2013. ápr. 2. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!