Szerintetek az baj ha 27 éves fiú szűz?
18:40
Lehet,hogy igazad van!talán
18:44
Ha volna megkérném :)
Tulajdonképpen 16 évesen "majdnem" lett egy kapcsolatom,annak ellenére,hogy tudtam nem egy kategóriába tartozunk,amiből végén csak nem lett semmi,egy-két puszin kivűl!1-2 évre rá vége is lett a középsulinak és elkezdtem melózni(szürke mindennapok),majd jött a nagy katonaság és egy kis változás,több idő blabla,majd ekkor már eljuttam a smárolásig,egy szolid háziparti keretein belül,csak később mikor hazakisértem mondta,hogy van pasija,ezután rögtön el is felejtettem a dolgot!Előbb és később is voltak próbálkozásaim sikertelenül!
Nem vagyok,bulizós tipus,duma az akad de csak ismert társaságon belül,de csak ha nem szexről van szó akkor halgatok min aki bes.art :)
Lehet az igényeimmel van baj? Ki tudja még én sem!Pedig nem vágyom egy Szekeres Nóra-ra!
Engem nem zavar. mindenki úgy éli az életét ahogy akarja / vagy ahogy tudja.../
Bár ha 27 évesen te fiúnak tartod magadat akkor az tényleg elgondolkoztató. Az is ha ez a legnagyobb problémád az életedben...
20:12
Hát igen,elgondolkodtató!De ha azt irom,hogy 27 éves szűz férfi akkor meg az lesz a baj,hogy miért nem 27 éves szűz fiú ha már szűz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!