Pasik! Ti értékelitek egy lányban ha 18 éves és még szűz?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg zavar titeket?2013. márc. 30. 21:11
21/26 Sertés válasza:
Ha csak egy éjszakára kellenél, zavarna és –mivel úriember vagyok- inkább hagynálak.
De ha szerelmes lennék beléd, a fellegekben járnék a boldogságtól és NAGYON értékelném! (Nem kizárt, hogy egyből hosszú távú terveket szövögetnék… D)
22/26 anonim válasza:
Én azt értékelem, hogy 18 éves, hogy szűz-e az már mellékes
27F
23/26 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy az ember nagyon keveset élhet igazán. Ha a gyerekkort és az öregséget nem veszem, akkor jó, ha 25-30 nyarat élsz meg. Míg fiatal vagy, addig kell jól érezned magad, élned kell. Azok, akik fent hordják az orrukat, hogy bezzeg ők még 25 évesen is szüzek és ettől ők többnek tartják magukat, hát... Egyáltalán nem leszel több attól, hogy szűz vagy. Lehet, hogy egy pokróc vagy, aki azért szűz, mert senkinek nem kell. Nem gáz, ha valaki szűz, de ha ezzel kérkedik is, na az szánalmas. Persze az is szánalmas, mikor a szűz lányok előadják, hogy mekkora szexgépek.
24/26 A kérdező kommentje:
Én nem kérkedek vele...félreértés ne essék, csak arra lennék kíváncsi hogy ha lenne egy ilyen korú lány mint én és még szűz akkor az a pasinak jó, semleges vagy inkább teher?
hogyan viszonyul hozzá.
2013. ápr. 27. 16:40
25/26 anonim válasza:
Annak teher, aki csak meg akar fektetni. Valószínűleg te nem vagy az az egyéjszakás típus, mert akkor már nem lennél szűz. Gondolom a közhellyel élve a nagy Őre vársz, így ő örülni fog ennek.
26/26 anonim válasza:
Tisztelet érte! :) Mai világba már a lányok többsége 14évesen elveszíti a szüzességét...És szerintem csak annak lenne teher aki arra megy hogy megfektessen. Én örülnék ha egy szűz lánnyal hozna össze a sors. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!