FIÚK! Mennyire kötődtök ahhoz a lányoz akivel elvesztettétek a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Ez személytől függ,vagy minden fiú kötődik ahhoz a lányhoz?2013. márc. 25. 23:48
12/18 anonim válasza:
Én biztos hogy nagyon kötődnék hozzá, mert ez azt jelentené, hogy találtam 1 olyan lányt, akik képes nem undorodva rám nézni.
13/18 anonim válasza:
nem lehet túl sok önbizalmad , utolsó válaszoló : DDDDDDDDD
14/18 anonim válasza:
még megvan, de idén jó lenne, ha elhúzna a pics@ba :D
15/18 anonim válasza:
14 éves voltam és már vagy 2 éve volt asszem de gusztustalannak,undorítónak,butának,ribancnak tartom azt a lányt.Sokszor ha eszembe jut a dolog a hányinger kerülget:S
16/18 anonim válasza:
13: Önbizalmam van, teljesen reálisan értékelem önmagam, és tisztában vagyok a korlátaimmal.
17/18 anonim válasza:
Szégyen nem szégyen de én abszolút nem kötődök hozzá.Ezt a szüzességes baromságot annyira túldramatizálják az emberek azt közben meg csak egy szaros hártya elszakításáról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!