Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz hogy még szűz vagyok?

Gáz hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

19 éves leszek nemsokára, egyre jobban zavar hogy még szűz vagyok, főleg úgy hogy a haveroknak barátnőik vannak, és már rég nem szűz egyik sem.

Igazából attól félek hogy egyre nehezebb lesz..

egy 19-20 éves lány/nő nem arra vágyik hogy szerencsétlenkedjen vele a fiú az ágyban.

Nagyon gáz? tényleg egyre nehezebb lesz?

2013. márc. 24. 20:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9es.. Ennyire ne értékeld alul magad..

Kérdező, ha ez megnyugtat én 22évesen vesztettem el, barátnővel aki nem tudta, hogy még az vagyok és nem is derült ki.

Figy, ha elméletbe tudod mit kell tenned, akkor nincs baj . Legalábbis velem ez volt. Jó az egy dolog, hogy most már sokkal de sokkal ügyesebb vagyok, de a kezdeti nehézségeket rá tudod fogni arra pl hogy fél éve nem voltál nővel, vagy akármi. Ja és igyál meg előtte 1 üveg bort vagy egy kis töményet, hogy ne durranj el olyan hamar.

Ja és nem, nem gáz!

2013. márc. 25. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
10-es: szerintem a kérdező csávó :D
2013. márc. 25. 18:28
 13/16 anonim ***** válasza:
11: Nem értékelem alul magam, teljesen reálisan látom a dolgokat. Tényleg ennyire ronda vagyok. (9-es voltam.)
2013. márc. 25. 19:42
 14/16 anonim ***** válasza:
19 évesen szeretkeztem először,nem terveztük,nem izgultunk,nem az volt a téma szüzek vagyunk-e csupán vágytunk egymásra a barátommal,és csodálatos volt csak utána derült ki,hogy szüzek voltunk, a barátom a mai napig többször elmondja mennyire örül,hogy Ő volt nekem az első 23L
2013. márc. 25. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:
ha meg te fiú vagy se izgulj a barátom 18 volt akkor abszolút nem szerencsétlenkedett,sőt,alig hittem el,hogy szűz volt és nagyon jó érzés,hogy nem volt előttem senkivel
2013. márc. 25. 22:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2013. márc. 26. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!