Egyetemen a csajok hány százaléka szűz kb?
első évben is?
mondjuk mindegy is, ezen nem múlik semmi :D
Szerintem elég kevés. Meg attól is függ, hogy milyen jellegű karon keresgélsz.
Két nagy különbség van amúgy gimihez képest, egyik hogy sok olyan emberrel vagy egy környezetben, akiknek hasonló az érdeklődési köre, szóval a legtöbben könnyebben találnak kapcsolatot (legalábbis pl lányok olyan szakon, ahol nem durvább az arányuk mint 60%..). A másik, h kicsit szabadabb a gondolkodásmód, sokan hamar átveszik.
Plusz sok egyetemre szüzen került lány teljesen meghülyül, amikor elkerül otthonról, mert előtte a szülei nagyon szigorúan fogták, és hirtelen szabad és minden ki akar próbálni.
Szerintem nagyon egyetem és szakfüggő, mert egy nagyon magas ponthatáros szaknál lehet h több a szűz lány mer tazért kerültek be mert tanultak, de pl ez összességében nem nagyon igaz egy mérnök/infó szakra, mert ott az a pár lány annyira ritkaság, h sokszor már "felfedezték" őket előtte és volt kapcsolatuk. Én itt infón azt látom, hogy a lányok nagyrésze úgy jött ide, hogy volt már kapcsolata (és nem volt szűz).
Ha nagyon számokat akarsz, én egy plafonban 20%ot mondanék gólyákra és 1-5%ot felsősökre.
21L
látom, hogy azért már régebbi a kérdés, de bátorkodom beleszólni. :)
szerintem nem gáz, vagy nem tudom, de amúgy meg nincs a fejedre írva :D attól, hogy épp nincs barátod, a többiek még nem tudják, hogy eddig kivel jártál és meddig...
(amúgy az oldalon elég sok kérdést látok ilyen témában, és idősebb kort is írnak, szóval...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!