Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az megleátszik egy lányon, ha...

Az megleátszik egy lányon, ha szűz?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat!

2013. márc. 16. 23:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
49%

Nem attól függ, hogy jár-e társaságba vagy sem.. Nálunk a 2 legcsendesebb lány(általában ha kérdezed akkor sem válaszolnak..!) már el vannak jegyezve..

Ezt inkább onnan látod, hogyha az ilyen témákban (fiúk, szex) nagyon naív.

2013. márc. 17. 00:35
 22/31 anonim ***** válasza:
12%
már messziről kiszagolják a férfiak mivel a szűzhártya, latinul: hymen, egy speciális hormont/afrodiziákumot termel amire kifejezetten érzékeny a férfi orrnyálkahártya. valamint teliholdkor ez a speciális képesség, nevezzük 9. érzék még erősebb így már kilométerekről képesek vagyunk egy-egy szüzet elkapni és széttépni. szóval rettegj!
2013. márc. 17. 01:06
 23/31 anonim ***** válasza:
63%

Na, a sok hülyeség után:

- kívülről - pl. utca, meló, stb. nem

- a szűzhártya épsége nem feltétel, mert sport közben is elszakadhat

- a pasi legfeljebb annyit érez, hogy szűk a lány, esetleg kissé visszafogott az ágyban

- ja, igen, mindaddig szűz az illető, míg nem d.gták meg

2013. márc. 17. 21:03
 24/31 A kérdező kommentje:
23-as:köszönöm! :)
2013. márc. 17. 21:05
 25/31 anonim ***** válasza:
49%
Dehogy látszik! Attól, hogy valaki csendes, visszahúzódó még nem jelenti azt, hogy szűz. Erre szokták azt mondani, hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik. Én 21 évesen veszítettem el a szüzességemet. Nehezen akarta elhinni rólam a barátom, hogy az vagyok, leginkább az életkorom miatt, meg hogy egyedül élek szülői felügyelet nélkül. Igazából az önfenntartás megtanított megvédeni magam, így a nyelvem elég gyorsan pereg, ha szükséges és ebből azt a butaságot feltételezte mindenki, hogy nem vagyok szűz. Emlékszem a csoporttársaim arcára, mikor kiderült, hogy szűz vagyok XD Későn kerültem főiskolára, így ők átlag 3 évvel voltak fiatalabbak nálam. 25/L
2013. márc. 17. 22:36
 26/31 anonim válasza:
39%
állítólag a járásukon igen, de én ezt sem hiszem el.
2013. márc. 18. 06:16
 27/31 ivilicious ***** válasza:
attól függ..ha "biológiailag szűz" meglátszik ált. ,de van,akinél hiányzik a szűzhártya...meg engem pl 6évesen ellökött egy fiú ,és lementem angolspárgába, és feltételezhetően akkor szakadt el,mert véreztem és fájt,de rendesen a szüzességem később veszítettem el ,vagyis mikor először szexeltem :D
2013. márc. 18. 09:52
 28/31 A kérdező kommentje:
27-es:"biológiailag szűz" Igen erre gondoltam...De h látszik meg mégis? :O
2013. márc. 18. 15:37
 29/31 anonim ***** válasza:
44%

Nem.

A szűzhártya elvesztése SEMMILYEN látható KÖZVETLEN hatást nem vált ki.

Az olyanok hogy ha nem szűz nem tudja összezárni teljesen a lábát vagy hogy szürkül a szem, mind városi legendák és olyan elme szülöttei aki köszönőviszonyban sincs a biológiával.

Kiemeltem a kötvetlen szót, mert közvetett változás viszont lehetséges, magyarán a szüzesség elvesztésének a tudata okozhat változást pl mozgásban, beszédben.

2013. márc. 22. 23:19
 30/31 cherry00 válasza:
az én barátom a fenekemről megállapította hogy az vagyok! nem értem hogy függ össze a két dolog. :D talán már tapasztalt :D
2013. máj. 15. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!