Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 éves szűz srác vagyok, és...

23 éves szűz srác vagyok, és nagyon félek, hogy a barátnőm csalódni fog bennem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt már barátnőm, de még senkivel nem jutottam a szexig. Most viszont nagy valószínűség szerint hamarosan sor fog kerülni rá. De a barátnőm nem tudja, hogy szűz vagyok, és nem is feltételezné rólam (nem vagyok rossz pasi, a viselkedésem sem határozatlan, és általában azt hiszik rólam, már azért volt dolgom pár nővel).

Mit csináljak, hogy ne okozzak csalódást, és ne ábránduljon ki belőlem? Nagyon félek, hogy béna leszek..

2013. márc. 12. 00:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
11%
rosz hírem van: ha tehetséges is vagy akkor se leszel egy nagy szám. igyekezzél ,a fejlődésre koncentrálj. és szerintem nem kell elmondani neki ,mert közben úgyis rájön hogy szűz vagy. inkább mond el utána. felesleges félned mert úgyis béna leszel. sok Sikert!
2013. márc. 12. 06:21
 12/26 anonim ***** válasza:
11%

Eszedbe ne jusson elpfoázni neki. Ha elmondod, hogy még nem dugtál, akkor egy szerencsétlen, balhere leszel a szemében, akit rövidtávon ott fog hagyni és másnapra már az összes barátnője tudni fog rólad.

Megmondod,h ogy már rég dugtál, mert sok stressz él, nem volt időd kapcsolatra stb.

A csajok aranyosnak találják, ha még nem dugtál, de nem férfiasnak.

2013. márc. 12. 06:50
 13/26 anonim ***** válasza:
Istenem mennyi szánalom ember van itt (az "el ne pofázd neki" típusú válaszolókra gondolok).
2013. márc. 12. 08:38
 14/26 anonim válasza:
Mondd el neki :) Az én pasim is 23 volt mikor összejöttünk és ő is az volt, én örültem neki, hogy én lehetek az első az életében :))
2013. márc. 12. 11:25
 15/26 anonim ***** válasza:
Ennyit agyalni egy ilyen f@szságon. komolyan mondom neked nem való a szex.
2013. márc. 12. 16:39
 16/26 anonim válasza:
Akárhiszed akárnem, vannak olyan tapasztaltabb lányok, akik ha nem is mondják, izgatónak találják ha a barátjuk szűz. És szerintem nem ez fogja érdekelni ha veled lehet, meg véleményem szerint nincs olyan hogy egy pasi béna a szexben :) 18/L
2013. márc. 12. 18:01
 17/26 anonim ***** válasza:
kérdező, hanyadik lennél neki, hány éves, fiatalabb, mint te?
2013. márc. 12. 19:05
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom hányadik lennék, igen, fitalabb (20)
2013. márc. 12. 21:07
 19/26 anonim ***** válasza:

akkor kösd fel a gatyát!

gumival fogjátok csinálni?

az segithet kicsit.

2013. márc. 12. 21:26
 20/26 anonim válasza:

Nyugi engem nem tudsz überelni! Én 23 éves vagyok, szintén szűz, még senkim sem volt, se kézen fogva sétálás, se csók se semmi, és szerintem meleg vagyok, mellette nagyon érzékeny, érzelgős, ragaszkodó és túlzottan lelkiismeretes, amit van hogy kihasználnak és jön a csalódás meg a pofára esés. De szeretnék családot, gyerekeket, mert nagyon szeretem őket, de lehet sosem leszek apa... :( A lányokkal nem volt szerencsém, életem első randija karácsonykor lett volna, de csak lett volna, nagyon megszívattak, pedig egy ártatlan 18 éves aranyos lány volt...

Nem tudom mit csináljak, jó lenne már szeretni és szeretve lenni átölelni valakit, odabújni valakihez, legyen az fiú vagy lány... De a lányoknak nem kellek, amellett meg nem tudok elmenni, hoyg több fiú tetszik mint lány. Az egészet megfejelni az h orvosira járok és lassan doki leszek.

Kitartás, légy őszinte mindig! Az bejön! Ha lenne egy lány, aki tetszene, én még jobban bénáznék, pedig én tanultam a női nemi szervek anatómiáját, meg most van szülészet, nőgyógyászat is... :) Nyugi, teljesen megértelek!

2013. márc. 12. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!