Kik azok akik már 14 évesen elvesztették a szüzességüket? Utólag mit gondolnak erről, megbánták vagy nem?
Utolsó: Ez szép és jó, a probléma ott kezdődik, hogy ez a legtöbbjüknél nincs jelen (:
Én épphogy 15 voltam, és megbántam.
Szívesebben vártam volna vele még fél évet. Tudom, ez nagyon kevés időnek tűnik, de sokat változott közben a kapcsolatunk. Jobb lett volna később elveszteni, de vele.
Akkor fél évesek voltunk, most leszünk másfél éve együtt.
De nem csináljuk rendszeresen, talán ha havonta egyszer. Tehát a kiégés kockázata nem áll fent. Mondjuk szerintem az is baromság, de ez teljesen más tészta.
17L
Sajnálom, utolsó válaszoló, hogy ilyen volt neked. Nekem sem volt jobb, 16 voltam. Persze legtöbben lehet, hogy éretlenek, de akkor sem szabad általánosítani, hogy mind:(
előtted lévő válaszoló
Sziasztok!
Én nem voltam még 14. Megbántam, de nagyon. Most 19 éves vagyok, van egy párom, együtt élünk lassan fél éve. Sokszor eszembe jut, hogy mennyivel jobb lett volna várni és vele veszíteni el. :-( De sajnos ez van. Anno nem maga az élmény volt rossz, utána jártam a sráccal 11 hónapig, de így, több, mint öt év távlatából nézve már tudom, hogy, amit akkor szerelemnek hittem, az nem az volt. Érettebb voltam az átlag korombelieknél testileg és talán kicsit lelkileg is, de nem annyira, hogy ilyen fiatalon elkezdjek nemi életet élni. Sok hülyeséget csináltam már az életemben, amiket nem bántam meg, de ezt az egyet nagyot és azt hiszem nyomasztani is fog még sokáig, talán örökké.
Üdv:WG (19/N)
énis 14vltam. egyáltalán nem bántam meg.azóta is együttvagyunk.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!