Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 22 éves fiu vagyok és most...

22 éves fiu vagyok és most fogom elveszteni a szüzességem, de csak autoban tudjuk megoldani, melyik a legjobb póz kocsiban?

Figyelt kérdés

Azert csináljuk kocsiban mert a nő aki elveszi 34 éves es családos es nem szeretnénk ha báki is megtudná a dolgot....

Előre is köszönöm a válaszokat...

2009. szept. 12. 22:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%
Gratulálok, remélem a férje megtudja és jól ellátja a bajod. És még van pofád ide kérdést beírni. Családot cseszel el, az megvan?
2009. szept. 12. 23:44
 12/31 anonim ***** válasza:
61%

inkább maardj szűz de ne ba.ssz el egy családot ember..

vagy lenne hozzá lelkiismereted? gratulálok ..a nőnek is(Y)..

remélem a nőnek van vmi kigyurt férje..kiderűl és ugy elver hogy a heréid leszállnak :D

barom.

2009. szept. 12. 23:53
 13/31 anonim ***** válasza:
84%

Ez nem tiszta dolog akkor se, ha olyan lesz, ahogy mondtad.

De valószínűleg nem is lesz olyan.

Arról nem is beszélve, hogy kocsiban minden, csak nem ideális. Nem elég, hogy ott szerencsétlenkedsz majd - remélem, jól bevered majd a könyököd, aztán lesz pár váratlan vendéged: még jöhet a rendőr, vagy néhány kíváncsi kukkoló is. Aztán majd nézhetsz később, hogy miért nem áll fel...

2009. szept. 12. 23:56
 14/31 anonim ***** válasza:
96%
Igaz csak egy szó, de hidd el nem mindegy, hogy állsz magadhoz. Szóval 22 FÉRFI, fiú gyerekkorodban voltál.
2009. szept. 13. 00:38
 15/31 anonim ***** válasza:
70%

Hát gratulálok neketek:P Amúgy csináljátok csak nyugodtan.

De most komolyan:

Mindegy hogy ki veszi el a szüzességed, de az nem mindegy, hogy milyen pózban?

Amúgy csak hogy tudd szex után barátság...jó duma. De nem fog összejönni:P Szex után az egész viszony megváltozik.

Ráadásul valószínűleg egy család élete is, de hol érintetne az téged, ugye?:P

2009. szept. 13. 03:33
 16/31 anonim ***** válasza:
83%
Szex után barátság... hahaha. Úgyis bele fogsz esni a nőbe és csak még többet akarsz majd vele d.ugni. Hidd el.
2009. szept. 13. 09:10
 17/31 anonim ***** válasza:
79%
nem javallom, inkább tartogasd az első nagy szerelmedre...
2009. szept. 13. 10:17
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

en nem kommentalom az erkolcsi oldalat, azt mar elegen megtettek. szerintem a csalad tonkremeneseert inkabb a no a felelos, te kevesbe. mivel ha jo lenne a hazassaga es huseges lenne, egesz nap csaphatnad neki a szelet, ugysem fekudne le veled. ezert a felelosseg inkabb az ove. tovabba valamennyire a ferje hibaja is, akit megcsalnak, az tobbe vagy kevesbe kierdemli mivel aki mindent megkap 1 kapcsolatban, nem valoszinu h felrelep. ami teged illet... szerintem mar felig bele vagy esve, es ha lefekszel vele, tuti belehabarodsz.

de ha ugy dontesz h csinalod: kocsiban akarjatok csinalni nehogy a ferje megtudja?????? normalisak vagytok?? a kocsiban sokkal konnyebben elkapnak mint a te lakasodon, egy havered lakasan vagy hotelben!!!! esetleg ha full sotetitett autod van..... de meg ugysem biztos!!! szoval a kocsi szerintem hulye otlet. na de ha megis a kocsi. a hatso ulesen o fekszik, te rajta. de mivel tapasztalatlan vagy, inkabb anyos ules, hatradolt, no az oledbe.

2009. szept. 13. 10:21
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

A 34 éves nő orállal fog kezdeni te meg már akkor elsülsz.....(lehet el sem veszted a szüzességed?)

Szerintem is hotel kellene az sokkal jobb.

Autó méretétől is függ de a hátsó ülésen is meg lehet oldani hagyományos pózban úgy hogy te vagy felül vagy elöl lovagolva(az kényelmetlenebb)

2009. szept. 13. 10:24
 20/31 anonim ***** válasza:
65%
Kamu! Már jeleztem is a moderátoroknak! :)
2009. szept. 13. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!