Az mennyire normális, hogy tetszik egy srác és képes lennék lefeküdni vele?
nem tudja a srác, hogy bejön nekem... 12.-es, én 9.-es vagyok. 2 év van közöttünk korban (én szalajtottam) és soha senki nem tetszett úgy hogy képes lennék lefeküdni vele, csak ő.
Ez normális? :/
Nem normális. Szalajtasz. :D
Komolyra: Igen! Szerintem ezt hívják vonzalomnak.(?)
Tök normális. Velem nem lennél képes lefeküdni? :)
Amúgy mire gondoltál? Csak szex úgy a'la natúr? :)
Vagy esetleg mint kapcsolat? Szűz vagy még?
jah, felfoghatjuk úgy is, hogy megbuktam az oviban :D amúgy nem
Jah, kapcsolat + szex :) tehát úgy minden
Igen, szűz vagyok még :D
utolsónak: Köszönöm a választ! :)
Nem az a tipus, aki minden csajt megdöngetne... Szerintem nem is az a fajta srác, akinek minden gondolata a csajok körül forog :)))
En sem szeretném elsietni ezt a dolgot, ha összejönne vele a dolog szerintem nem az lenne az első dolgunk, hogy összebújjunk. :)
Egy normálisan működő férfinek az agya szexorientált.
Az elsőre nem kell várni ha elég érett vagy. A "csak azzal akit szeretsz" marhaság csak arra jó hogy megvédje a törékeny lelkivilágodat ha az a hülye tinimeséken nőtt fel. Viszont egy éretten értelmesen gondolkodó lányt nem kell annyira félteni.
Szóval ez olyan mint Graz határában a 30-as tábla. Naná hogy a balesetek száma 70-80%-kal csökkent. Persze ha ennyire óvatosak a szabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!