Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam meg a barátomna...

Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy attól hogy szűz vagyok (ő is) még nem vágyom cuki dolgokra az első éjszaka? (Lent)

Figyelt kérdés
Szeretem a barátom,és annyira aranyos ahogy készül..Neki is ez lesz az első,és ő úgy képzeli el,hogy lesznek virágok meg gyertya...stb. En meg nem akarom megbántani,de valami vadra vágyom..Izgalmasra..Felőlem akár meg is verhetjük egymást vagy játszhatunk háziállatost nem tudom..csak nem akarom,hogy ilyen nagyon cuki felejthető legyen az első..Lehet hogy nem a világ legnagyobb problémája az enyém,de nekem fontos.. :)

2013. márc. 3. 17:04
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Egyébként hány évesek vagytok? Nem g*ciskedésből, csak érdekel.
2013. márc. 17. 12:54
 22/27 A kérdező kommentje:
Ő 20,én 17..
2013. márc. 17. 19:49
 23/27 LeftBehind ***** válasza:
Nem lehet,hogy csak azért nem akar rögtön bevadulni,mert fél,hogy hamar elsül? Mert ha ez a helyzet,akkor te is kibírsz pár lassabb menetet,aztán ha már belejött,lehet gyorsítani.
2013. márc. 17. 19:53
 24/27 A kérdező kommentje:
Azt mondta pontosan: "neked beteg gondolataid vann,túl nagy fantáziád...A sex csak sex,és szeretném ha nem erőltetnéd rám azt ami nekem nem jó...Ettől még nagyon szeretlek...stb..." Szerintem nem értettem félre.Szeretem őt,de ő a jófiú..Nem iszik soha,és éjjel tanul..Ez nem baj,de a sexben is ilyen jó tudod.. :)
2013. márc. 17. 20:17
 25/27 LeftBehind ***** válasza:
Hát tényleg rendesen be van gyöpösödve szerencsétlen,ha képes volt olyat mondani a barátnőjének,hogy "a szex csak szex"
2013. márc. 17. 20:21
 26/27 A kérdező kommentje:
Nem bantom o mindig ilyen volt,de valamiert azt gondoltam,hogy talan ugyas lesz..Kicsit felszabadultabb..Ettol meg mindig szeretem,de szerintem vege van...,es lehet,hogy tenyleg beteg gondolataim vannak... :( :)
2013. márc. 17. 20:25
 27/27 anonim ***** válasza:

Jaj, most egyszer ezt mondta, akkor igeen már tuti neked vannak beteges gondolataid... mert te vadabban akarod.

Egyébként is lehet vadul akarni, úgyse vagytok profik, a ti szintetekhez képest vad, nem hogy három órán át csináljátok és közbe rommá törik az ágy és beszakad a plafon..Szerintem csak be van ijedve amúgy, meg szerintem AZÉRT még egy beszélgetést meg ér. Kicsit bővebben mint ennyivel lezárni, 1 mondat, ez amúgy is kevés főleg ahhoz hogy vége legyen. Legalább akkor már fejtse ki.

Egyébként meg ez olyan hülyén hangzik, nem hogy jófiús, béna hablabla hanem, öeh hülyén nem is értem..? nekem kb ez jött le : "hagymás-tejfölös chips jó lesz?" "NEEEEM!! NE ERŐLTESD RÁM AZT AMI NEKEM NEM JÓ!! HAGYJ BÉKÉN!!ÁÁÁÁ!!Hagyj!!!" "O_o? oookkééé, csak kérdeztem..jó lesz a paprikás is."

Mondjuk nem tudom hogy zajlott a beszélgetés, de ha kapásból ez volt a válasza, akkor az azért érdekes nekem. Rögtön ilyen elutasító válasz? Hát nem tudom, szerintem simán fél, PERSZE ettől még lehet romantikus, meg persze az is lehet hogy én tévedek. Csak mondom nekem ez inkább közelebb áll egy paranoiáshoz "egy italt mösziö?" "wáááá! mi?! áá, nem kérek!! menjen innen." "??"

FELSZABADULTAN, aztán majd úgyis lehet variálni. Ő is jó nagy barom ha ezért szakítani akarna, feltételezem pluszban jól nézel ki, ne ennyin múljon már Jézusom.

2013. márc. 18. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!