Ha megujjazom magam, akkor átszakadhat a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
Két ujjal szoktam csinálni,de nem nyomom fel teljesen mert fáj. Ilyenkor mi van?:O2013. febr. 26. 17:35
1/6 anonim válasza:
ilyenkor az a kérdés hogy minek csinálod ha fáj?meg csináld 1 ujjal,hátha akkor nem fáj
2/6 anonim válasza:
nem kéne feldugni magadnak cseszed... ha szűz vagy, minek csinálod? a csiklódat simogatva is eltudsz élvezni, minek nyúlkálsz magadba? na jó, nem cseszlek le, a te dolgod, de ink csak simogasd magad, mert ha átszakad, akkor ugyebár tudod mi van...
3/6 anonim válasza:
A szűzhártyád természetesen immunis a saját ujjaidra, csakis más ujjainak behatására szakad át.
Ezt az ostoba kérdést...
4/6 anonim válasza:
Igen. Én is szűz vagyok, és két ujjal nekem is fáj. Nem szoktam csinálni, csak kipróbáltam. Eggyel ment, kettővel már nehezebb és fájdalmasabb, ha nem szereted, ne csináld, elvileg majd ha a barátod csinálja, jobb lesz, persze ellazulás kérdése ez is. És igen, fáj, mivel elég szűk vagy, és lehet nem tágítod ki magad megfelelően, hogy feljebb tudd nyomni.
5/6 anonim válasza:
Én még nem mertem magamhoz nyúlni ujjal (meg sehogy), Nehogy atszakadjon a hartyam. Biztos tok jo érzés lenne, de szűz akarok maradni mindenfajta (pasi, ujjazas) teren! Kb Meddig kell felnyulni, hogy ne szakadjon at??
6/6 anonim válasza:
ha belenyúlsz egy kicsit is, már átszakadhat... mivel a hártya ott van közvetlenül a hüvely kezdeténél... de bakker, minek símogatja magát valaki, ha nincs tisztában a nő anatómiájával??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!