15évesen elveszteni?
Figyelt kérdés
Még nem vagyok 15,de van egy most 19éves barátom, mire 15leszek több mint 1éve leszünk együtt. Nagyon halálosan elítélendő ha 15évesen már szerelemből megpróbálnám vele?:S
Lécci komoly válaszokat
2013. febr. 23. 16:44
12/17 anonim válasza:
Komoly,válasz 14-15 éve gyerekként nagyon korai akkor is ha ovi óta vagytok együtt.Szerintem a petting sem fér bele az ilyen "komoly" kapcsolatokba.Ami neked most szerelem 4-5 év múlva már nem számít szerelemnek,hidd el nekem megbánod ha éretlenül szexelsz.szerintem még legalább 2 évig várjatok vele,a 19 éves barátod,meg elég gyerekes lehet ha egy 14 éves kislánnyal jár.
13/17 seres dávid válasza:
14 évesen 19 éves pasid van hát ehhez csak gratulálni lehet neked nem sex kel hanem egy jó alapos verés!!!!!!!!!
14/17 anonim válasza:
Kicsi vagy még a szexhez ha úgy érzed egy idegentől kell megkérdezned h ciki-e. Várj még az egy dolog hogy tikk-takk már egy éve együtt vagytok. Dönts el magad hogy kell e ez Neked
15/17 anonim válasza:
Szerintem nem elítélendő, 1 év sok idő, ha addig "bírtatok" magatokkal, simán :)
Én is 15 évesen vesztettem el, mondjuk az én barátom 21 volt akkor :)
Vannak kivételek, nekem mondjuk bejött, 5 éve vagyunk együtt, de ez nem szentírás, hogy nálatok is így lesz! Számolnod kell azzal, hogy lehet, másfél év múlva mondjuk nem lesztek együtt.. Hormonváltozások a kapcsolatokra is kihatnak, a hullámvölgyet meg sokan nem, vagy csak nehezen viselik el!
Mérlegelj, ha úgy érzed, nem fogod megbánni, mindenképp tedd meg! :)
16/17 anonim válasza:
Lehet h en vagyok ooomodi,de 15vagyis 14 evesen 19 eves pasival???lehhet neked nem sok,de o mar joval eretrebb,mint te vagy es lehet tenyleg o is mar aakarja,de legalabb var vele meg egy par evet,es ha tenyleg szeret nem hagy majd ott,mert lwhet h csak kihasznal majdd....de ezt te erzed,szerintem meg naagyoon korai
17/17 anonim válasza:
Tudsz mindent a biztonságos sexrol? Felkészultnek érzed magad mentálisan? A fizikai dolgokat most hagyjuk.. Ha igen, tessék, szabad a pálya. Csak aztán anyuci elott ne szégyeld majd magad, ha megtudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!