Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15évesen elveszteni?

15évesen elveszteni?

Figyelt kérdés

Még nem vagyok 15,de van egy most 19éves barátom, mire 15leszek több mint 1éve leszünk együtt. Nagyon halálosan elítélendő ha 15évesen már szerelemből megpróbálnám vele?:S

Lécci komoly válaszokat

2013. febr. 23. 16:44
1 2
 11/17 anonim válasza:
Meg korai,kesobb bani fogod.
2013. febr. 23. 17:45
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Komoly,válasz 14-15 éve gyerekként nagyon korai akkor is ha ovi óta vagytok együtt.Szerintem a petting sem fér bele az ilyen "komoly" kapcsolatokba.Ami neked most szerelem 4-5 év múlva már nem számít szerelemnek,hidd el nekem megbánod ha éretlenül szexelsz.szerintem még legalább 2 évig várjatok vele,a 19 éves barátod,meg elég gyerekes lehet ha egy 14 éves kislánnyal jár.
2013. febr. 23. 17:56
 13/17 seres dávid válasza:
52%
14 évesen 19 éves pasid van hát ehhez csak gratulálni lehet neked nem sex kel hanem egy jó alapos verés!!!!!!!!!
2013. febr. 24. 18:10
 14/17 anonim válasza:
100%
Kicsi vagy még a szexhez ha úgy érzed egy idegentől kell megkérdezned h ciki-e. Várj még az egy dolog hogy tikk-takk már egy éve együtt vagytok. Dönts el magad hogy kell e ez Neked
2013. márc. 4. 21:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem elítélendő, 1 év sok idő, ha addig "bírtatok" magatokkal, simán :)

Én is 15 évesen vesztettem el, mondjuk az én barátom 21 volt akkor :)

Vannak kivételek, nekem mondjuk bejött, 5 éve vagyunk együtt, de ez nem szentírás, hogy nálatok is így lesz! Számolnod kell azzal, hogy lehet, másfél év múlva mondjuk nem lesztek együtt.. Hormonváltozások a kapcsolatokra is kihatnak, a hullámvölgyet meg sokan nem, vagy csak nehezen viselik el!

Mérlegelj, ha úgy érzed, nem fogod megbánni, mindenképp tedd meg! :)

2013. márc. 30. 19:14
 16/17 anonim válasza:
Lehet h en vagyok ooomodi,de 15vagyis 14 evesen 19 eves pasival???lehhet neked nem sok,de o mar joval eretrebb,mint te vagy es lehet tenyleg o is mar aakarja,de legalabb var vele meg egy par evet,es ha tenyleg szeret nem hagy majd ott,mert lwhet h csak kihasznal majdd....de ezt te erzed,szerintem meg naagyoon korai
2013. márc. 30. 19:26
 17/17 anonim válasza:
Tudsz mindent a biztonságos sexrol? Felkészultnek érzed magad mentálisan? A fizikai dolgokat most hagyjuk.. Ha igen, tessék, szabad a pálya. Csak aztán anyuci elott ne szégyeld majd magad, ha megtudja.
2013. márc. 31. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!