Miért kell csupán amiatt lemondanom a párkeresésről, mert szűz férfi vagyok 25 éves létemre?
Figyelt kérdés
Sorozatos kudarcokra vagyok ítélve emiatt az egyetlen tényező miatt.2013. febr. 18. 17:07
21/26 anonim válasza:
De fogd fel, nem a szüzességeddel van baj, hanem MINDEN EGYÉB tulajdonságoddal.
22/26 Regisztrátor válasza:
Nekem is van szűz ismerősöm, én szerencsére vízöntő vagyok :D
23/26 anonim válasza:
képet küldjél már, te barlanglakó!
24/26 anonim válasza:
nos így.. meg is válaszoltad a kérdést.
Egyik lányt se fogod a sírásoddal meghatni..
25/26 Noydra válasza:
Komolyan nem hiszem el hogy léteznek ilyen emberek...:(
Nem értem most mit is akarsz te így az élettől... Mint az AXE reklámban, szakadjon be egy angyal a tetődön, akit megd*ghatsz miközben eszméletlen?
De lehet azt se mernéd...
26/26 anonim válasza:
szerintem hülyeség!!önbizalom kérdése!fogadd el magad,és utána más is el fog.amúgy meg néha nem árt egy kis buli,menj el bulizni,kicsit becsiccsentesz..épp annyira hogy legyen kicsike önbizalmad,és hidd el lesz akinek bejösz,vagy ismerkedj,mindenkinek van egy párja !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!