Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdtem egy lánnyal! Szűz...

Lefeküdtem egy lánnyal! Szűz vagyok még? [Lány vagyok]

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 14:02
1 2
 11/18 anonim válasza:
83%
Nahát. :S Én eddig úgy tudtam, hogy szűz qrvák azok a személyek, akik a partnerüket az egekig izgatják, majd mikor tényleges aktusra kerülne sor, egyszerűen faképnél hagyják a másikat. Bocsánat az off-olás miatt. :)
2013. febr. 20. 13:42
 12/18 Lőrinczy Máté válasza:
39%
Nézz be a lábad közé. Ha pl. az öklét felnyomta az epédig akkor már nem vagy szűz. Nem a farkon van a hangsúly hanem a behatoláson. Az, hogy az mivel történt az mellékes. Ami fontos, hogyha pasit is bevesztek a buliba, akkor írj privát! :D
2013. febr. 20. 17:43
 13/18 anonim ***** válasza:
A szűzhártyád épsége dönti el, hogy minek nevezheted magad.
2013. febr. 21. 11:36
 14/18 tesho válasza:

Ha ép a szűzhártyád, akkor még szűz vagy. Ezt akár szemre is meg lehet állapítani vagy kitapintani.

Amúgy van róla videó? ;-)

2013. febr. 21. 15:44
 15/18 anonim válasza:
szüz hát....énis az vagyok szeptember 2
2013. febr. 23. 13:26
 16/18 anonim válasza:
Elöttem már sokan felvilágosítottak,így csak annyit tennék hozzá h ezért ne szégyeld magad,ezt hozta ez a szabad szellemű kor magával.Ak most vagy az elmúlt 20 évben született,az erkölcsről vagy otthonról a családból lehet valami fogalma vagy önmagában alakul ki.Mindenképp kialakul egy erkölcsi értékrend mindenkinél,de az hogy milyen irányban az más kérdés.Ez szerintem nem bűn,de tudnod kell hogy mit akarsz később az életeddel kezdeni,ne aggódj a külsőségek miatt.Ez már egy szabad világ,csak élj meg benne valahogy!;)
2013. febr. 24. 09:01
 17/18 anonim válasza:
Elmegyek hozzád és meg vizsgállak!!
2013. febr. 25. 20:25
 18/18 anonim válasza:
csatlakozom az utolsóhoz sőt még beszervezem pár barátomat
2013. márc. 1. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!