14 éves lány vagyok, és szűz, de nagyon el szeretném veszteni, csak nincs kivel, viszont az osztályból van egy pasi, aki nagyon tetszik. Hogyan kezdeményezzek én?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 12:48
31/32 anonim válasza:
Kérd meg hogy vakarja meg a sunidat a brével.
De előtte feltétlen kérdezze meg a gyakorin, hogy a 15 puska elég lesz-e elsőre, meg hogy hány lkés után lesz gejzír. Ja, meg hogy milyen gumi legyen.
Te pedig utána kérdezd meg, hogy elsőnél is teherbe lehet-e esni.
LOL.
32/32 anonim válasza:
Jesszus. 14 évesen én még csak arra vágytam hogy kapjak már végre egy kiskutyát.
Az életem mondhatni a high school musicalről és a tokio hotelről szólt, és annyi volt a szerelmi életem, hogy szerelmes voltam Bill Kaulitzba... te nem fogod sajnálni a tiniéveidet? én 18 évesen vesztettem el és még így is megbántam. te meg 14 évesen szexelni akarsz. hát... te döntésed.. de sajnállak. meg fogod bánni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!