Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves lány vagyok, és szűz,...

14 éves lány vagyok, és szűz, de nagyon el szeretném veszteni, csak nincs kivel, viszont az osztályból van egy pasi, aki nagyon tetszik. Hogyan kezdeményezzek én?

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 12:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
30 megfelel?
2013. márc. 13. 20:40
 22/32 ivilicious ***** válasza:
ne bszd el az életed...
2013. márc. 27. 14:52
 23/32 anonim ***** válasza:
Én is azt mondanám h korai.. 16 éves vagyok és a barátom már le akarna feküdni vele (1 éve vagyunk együtt) de én még így is fiatalnak érzem magam hozzá. De amúgy ha úgy érzed h nem bánnád meg akkor csináld..de mindenképpen megbízható sráccal aki figyel arra h mi a jó neked és türelmes veled.. Én is egy idősebb srácot ajánlanék.
2013. júl. 30. 01:17
 24/32 anonim válasza:
en is 14-vok gyere
2013. júl. 30. 01:27
 25/32 anonim ***** válasza:

Írásod alapján nemis tippellek többnek.

2013. júl. 30. 02:07
 26/32 anonim ***** válasza:

Bár a többiekhez hasonlóan én sem pártolom, hogy 14 évesen lefeküdj valakivel, azért tanácsokat még adhatok. Végülis a szexuális önrendelkezéshez már jogod van...

Első lépésként merülj közel hozzá! Bár ha jó csaj vagy, ő meg mondjuk egy lazább kanos kissrác, egy "nem akarsz lefeküdni velem?" kérdés is megteheti a hatását, de azért ez rosszul is elsülhet, szóval először csak szépen kerülj közelebb hozzá! Barátilag! (Nem tudom, hogy járni is akarsz-e vele, vagy csak lefeküdni?)

Beszélgesetek sokat, "melegedjetek össze"! Aztán egy idő után, amikor már eléggé bíztok egymásban, fel lehet hozni a szex témát is. Mondjuk rákérdezel, hogy ő volt-e már lánnyal, na aztán itt be lehet dobni, hogy te még szűz vagy, és égsz a vágytól, hogy kipróbáld, milyen az. Aztán ha szerencséd van, megtörténik a dolog.

Remélem, tudtam segíteni.

Ettől függetlenül jól gondold meg! Bár azért túldramatizálni sem kell, nem lesz kötelező jelleggel ribi abból, aki 14 évesen már nem szűz, de azért tényleg fontold meg, ez egy olyan dolog, amit csak egy valakinek adhatsz oda. Van két olyan lány ismerősöm is, akik kb. a te korodban estek át a dolgon. (Az egyik 14 volt, a másik 13.) Egyikük sem büszke a tettére, és ha lehetne, visszacsinálnák... szóval jól gondold meg, és ha mégis megteszed, semmiképp ne feledkezzetek meg a védekezésről!

2013. júl. 30. 02:50
 27/32 anonim válasza:
egy kis 14 évest könnyen rátudsz venni a szexre de ne csináld!!! várj vele nem fogod megbánni hidd el!!
2013. júl. 30. 03:00
 28/32 anonim ***** válasza:
Én 18 éves vagyok és szűz. ( és nem azért mert szar csak vagyok...) Szerintem nincs hova kapkodni ezzel a dologgal. ha jön egy olyan srác akit érdemesnek tartasz rá ás megbízol benne és nem csak arra játszik, hogy lefeküdjön veled, akkor gondolkodj el ezen.
2013. júl. 30. 14:13
 29/32 anonim válasza:
100%
én 17 vagyok és még szűz. és tök jól érzem magam így is. ha az élvezetre vágysz, egyedül is képes vagy az orgazmus elérésére. én már próbáltam, és nagyon jó. ez egy biztonságos módszer, amit nem bánsz meg, később sem, és nem kell hozzá elveszítened a szüzességedet sem. :)
2013. júl. 30. 15:05
 30/32 szoctak válasza:
szerintem még várj vele minimum 2 évet. gondolj bele utána egész életed végéig szexelni fogsz. de viszont már soha többet nem leszel szűz.
2013. júl. 30. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!