Mi a véleményetek arról, aki házasságáig megtartja a szüzességét? Érdemes? Vagy nem?
Mindent nem lehet kipróbálni a házasság előtt, sok minden majd csak akkor derül ki!
Szerintem érdemes, gyakorolja az ember a türelmet, a lemondást.És mennyit kell a házasságban alkalmazkodni, áldozatot vállalni...
25L
"fontos, hogy maximálisan kielégüljön, különben nem sokáig bírja ugyanazzal a partnerrel."
remélem nem probléma hogy elloptam ezt a mondatot de egyedül azért volt hogy mondjam, hogy maximálisan egyetértek vele.
ha kiderül hogy neked nem jó vele a szex és nem tud kielégíteni de csak ízelítőt kapsz orgazmus nélkül nem fogod sokáig bírni.ezek jó ha kiderülnek.én legylábbis így gondolom.
Nem a múlt században (ezredben) élünk.
Szerintem ma fontosabb az emberek életének minősége, mint a föld, a birtok, amit a (csak a) házasság utáni szex őrizne meg. No meg akkor fogamzásgátló sem nagyon volt.
És valóban: akkor nem nagyon számított a szex. A férfi amúgy is jó eséllyel élvezni fogja (ha meg nem annyira, az sem nagy baj: tanuljon lemondást) - a nőnek meg úgyis mindegy: örüljön, ha gyereket szülhet.
Ezt 1000 éve gondolták így - ma már ez egy csöppet elavultnak tűnik.
Én megtartottam házasságig (2 éve volt az esküvőm). Így tudtam elszámolni a lelkiismeretemmel és ma is ugyanígy tennék. Érdemes, ha érzel rá késztetést, de kell hozzá ok, szándék.
23/L
Szerintem érdemes. Ha két ember minden téren olyan jól kijön, mindent megbeszélnek, stb, nem hiszem, h olyan nagy "nem illenek össze" tud lenni a szexben!
25/L
Én biztosan nem tudnák addig várni, bár már lekéstem róla... Lényeg, hogy szerintem fontos ismerni a másik testét, igényeit ilyen téren. Lehet, hogy az esküvő után a várva-várt első alkalom egy nagy pofáncsapás lesz, és a többi is. Persze az is lehet, hogy nem, és élvezetes, maradandó emlék lesz.
Csak az a gáz, hogy azzok, akik elvileg várnak a szexszel, simán belle vannak ujjazásban, orálba, esetleg análban is, és így szerintem már jó nagy hülyeség:S
L17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!