Egy szűz csaj kb mennyi idő alatt élvez el (tudom nem egyforma de átlagba)?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 19:12
11/16 anonim válasza:
görgesd feljebb... a kérdező;)
12/16 anonim válasza:
Én kb. 5 perc orál után élveztem el az első alkalommal.
13/16 anonim válasza:
Te elsőre örül ha kibírja ordítás nélkül, de azt nem azért mert jó neki. De dolgozd meg a nyelveddel azt kész, úgyis akkor mész el mikor ideje van nem fogsz te stopperral a kezedben lesegetni h jajj mikor megy már el a barátnőm, mert addig el kell kötnöm a lompost.
14/16 A kérdező kommentje:
ez az utolsó nagyon tetszik:D 100% os értékű válasz:D
2009. szept. 10. 17:43
15/16 anonim válasza:
Amikor még szűz voltam, akk csúszkáltam a párom péniszén, így 15 percen belül 2x is elmentem. Azóta sem volt ilyen:)
16/16 anonim válasza:
Elsőre még nem hiszem, hogy élvezni fogja, így ne is erőlködj, inkább kézzel v. nyelvvel... A legjobb méret a 15 cm... nem jó a túl nagy. Inkább "játékos" legyen. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!