Hogy tudnék szűz férfiként szexpartnert találni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 00:29
2/11 anonim válasza:
Felhívod, időpontot kérsz, és mehet a móka
3/11 anonim válasza:
A net telis tele van csodálatosabbnál csodálatosabb nőkkel, akik csak rád várnak. Vastag pénztárca ajánlott.
4/11 A kérdező kommentje:
Annyira gazdag nem vagyok egyelőre, hogy k*rvázzak.
2013. febr. 15. 00:31
5/11 anonim válasza:
úgy, ahogy a nem szűzek. Csak tedd meg, hogy nem azzal kezded a bemutatkozást, hogy "Jó napot, Csaba vagyok és szűz. Nagyon szeretnék dugni"
6/11 anonim válasza:
Miért szexpartnert keresel? Miért nem inkább egy barátnőt? Amúgy simán szerezhetsz, csak kitartás kell hozzá!
7/11 A kérdező kommentje:
Szűzként esélyem nincs barátnőt találni.
2013. febr. 15. 10:59
8/11 A kérdező kommentje:
"Jó napot, Csaba vagyok és szűz. Nagyon szeretnék dugni"
Ugyan nem Csabának hívnak, de azzal tisztában vagyok, hogy nem így kell bemutatkozni. :D
2013. febr. 15. 13:20
9/11 anonim válasza:
Ha azt hiszed, szűzként nincs esélyed barátnőt találni, akkor meg is érdemled, hogy ne legyen barátnőd. Próbálod a körülményeket (jelen esetben azt, hogy szűz vagy illetve a lányokat) blamálni azért amiért nem tudsz szexelni, mikor nyilvánvaló, hogy a probléma a fejedben és a gondolkodásodban van.
10/11 anonim válasza:
Na képzeld el az emberek többsége míg fel nem szed magának egy nőt/férfit, aki ezen változtatni tudna, szűz...
És mégis találnak párt.
Most nagy okosságot súgtam meg, szóval jegyzetelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!