Vajon mit szólna egy lány aki a barátnőm lenne ahhoz hogy szűz vagyok?
Hazudni nem akarnék.
Lehet h nem kérdezne rá h szűz vagyok mert hát egy 22 éves férfiról nem gondolják ezt.
De ha szex előtt még arra tereli a témát h mit hogyan szeretek? mi a kedvenc pózom vagy ilyesmi akkor mi van? Vagy megkérdezi h szeretek e nyalni? azt se tudom milyen h jó vagy sem.
Hát úgy gondoltam azzal kezdem h szeret e szopni :D Biztos ez érdekel a legjobban:D
Am ha utál szopni az se számít.
Párszor már leírtam. A csajok ezt rohadt égőnek tartják és valami szerencsétlen balherének fognak tartani. Hiába mondják az ellenkezőjét.
Úgyhogy ne nagyon pofázd el, a saját érdekedben. Ne ess kétségbe. Csak lazán. Ha megkérdezi, hogy melyik a kedvenc pózod: "szeretem a változatosságot, ezért nem tudod kizárólag egyet kiválasztani."
szeretsz nyalni: "igen, fagyit."
Ez nem egy kihallgatás. Ha valamire nem akarsz válaszolni, akkor nem teszed. Vannak titkaid és neki is vannak. Szerinted ő mindent elmond neked?
"tizen-huszon éves korosztály úgymond már mindent tud holott még egy munkahelye nem volt."
Azért minden második kérdés az, hogy lehetek terhes, mert annyira tudnak mindent.
Mellesleg alap, hogy nőktől nem fogadunk el csajozási tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!