Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vajon mit szólna egy lány aki...

Vajon mit szólna egy lány aki a barátnőm lenne ahhoz hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Hazudni nem akarnék.

Lehet h nem kérdezne rá h szűz vagyok mert hát egy 22 éves férfiról nem gondolják ezt.

De ha szex előtt még arra tereli a témát h mit hogyan szeretek? mi a kedvenc pózom vagy ilyesmi akkor mi van? Vagy megkérdezi h szeretek e nyalni? azt se tudom milyen h jó vagy sem.

2013. febr. 14. 21:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát úgy gondoltam azzal kezdem h szeret e szopni :D Biztos ez érdekel a legjobban:D

Am ha utál szopni az se számít.

2013. febr. 14. 23:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Kivágna, mint kecskét sz*rni.
2013. febr. 15. 00:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Párszor már leírtam. A csajok ezt rohadt égőnek tartják és valami szerencsétlen balherének fognak tartani. Hiába mondják az ellenkezőjét.

Úgyhogy ne nagyon pofázd el, a saját érdekedben. Ne ess kétségbe. Csak lazán. Ha megkérdezi, hogy melyik a kedvenc pózod: "szeretem a változatosságot, ezért nem tudod kizárólag egyet kiválasztani."

szeretsz nyalni: "igen, fagyit."

Ez nem egy kihallgatás. Ha valamire nem akarsz válaszolni, akkor nem teszed. Vannak titkaid és neki is vannak. Szerinted ő mindent elmond neked?

2013. febr. 15. 07:45
 14/16 anonim válasza:
Ez nem igaz! Mint lány válaszolom neked, hogy ha nekem ezt mondaná egy pasi, azt gondolnám róla, hogy végre egy normális ember aki nem fekszik le fűvel-fával, és eddig nem talált olyan lányt akivel megtenné.
2013. febr. 15. 14:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát lányok fiúk,érdekes,érdekes.Az utolsó két válasz a két véglet.Mondjam hogy 25 évesen még nem voltam lánnyal,talán épp azért mert azt látom és gondolom hogy ha ez kiderülne egyszerűen körberöhögnének,lehet hogy nem szemtől szemben de a pletyka alap az meglenne.A mai világból kifolyólag mondom ezt ahol gyerek fejjel a tizen-huszon éves korosztály úgymond már mindent tud holott még egy munkahelye nem volt.Erről lehetne értekezni.Ki mit gondol ír ide erről és most a lányokra gondolok de mégis az ellenkezőjét cselekszi mert hát a kor szellem megköveteli.Nem tudom értitek-e amit közölni akartam.
2013. febr. 21. 13:06
 16/16 anonim ***** válasza:

"tizen-huszon éves korosztály úgymond már mindent tud holott még egy munkahelye nem volt."

Azért minden második kérdés az, hogy lehetek terhes, mert annyira tudnak mindent.

Mellesleg alap, hogy nőktől nem fogadunk el csajozási tanácsokat.

2013. febr. 25. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!