Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, ti "megtisztelőnek"...

Fiúk, ti "megtisztelőnek" érzitek, ha egy lánynak elveszitek a szüzességét?

Figyelt kérdés

2013. febr. 14. 14:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem akarom megmondani senkinek,hogy mi legyen a normalis.

Mindenkinek az a normalis,amit o annak tart,hiaba akarjak nehany rahuzni a sajat ertekrendjuket masokra.

2013. márc. 20. 22:24
 22/26 anonim ***** válasza:

Te is ugy probalod beallitani,hogy ugy tunjon neked van igazad.

Ezekszerint nincs eszem,mert nem ertem,hogy miert jon ez mashogy ki mint egy lanynal.

Te sem tudod megmagyarazni konkretan a sajat allitasodat,csak eldontod,hogy ez igy normalis.

Maximum te tartod annak.

Ami szived joga.

De akkor ne azt jelentsd ki,hogy ez igy normalis,hanem,hogy a te ertekrended szerint az,es te ezt igy fogadod el.

2013. márc. 20. 22:33
 23/26 anonim ***** válasza:

Te estél nekem azonnal, hogy nem vagyok normális, ráadásul milyen stílusban!

Furcsa, hogy te sem úgy mondtad, hogy szerinted, a te értékrended szerint nem normális amit írtam, csak az amit te.

Miért nem így írtad?

Én meg tudtam magyarázni amit állítottam, te nem. Nem is próbáltad, mondjuk megértem, hogy miért. Nehéz lett volna.

Látom, már azért kicsit finomodsz, mert a kezdeti lendületből csak szitkozódásra és idegrohamokra futotta tőled.

2013. márc. 20. 23:55
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem irtam olyat,hogy barmi normalis vagy nem normalis lenne.

Es nem magyaraztal te meg semmit.

Csak kodositettel.

Az en allitasom az volt,hogy nem lesz egy lany szuzessege ertekesebb egy fiuenal.

Nem teszek aszerint kulonbseget az emberek kozott,hogy milyen nemuek.

Es az,hogy valaki szuz,nem egy ertek,hanem egy allapot.

Nem lesz tole senki tobb vagy kevesebb a masiknal.

Nem jelentem ki,es nem szabom meg,hogy mi a normalis.

Az emberek kulonbozoek,kulonbozo igenyekkel es ertekrenddel.Mindenki maga dontse el,hogy neki mi a normalis.Ne azt,hogy masnak mi legyen az.

Es nem emlekszem,hogy barmikor finomkodoan irtam volna.

Ugyhogy ne akard ezzel a kijelenteseddel igazolni a sajat igazadat.

Te vagy itt az,aki kulonbseget tesz a dolgok kozott,es meg egy helytallo magyarazattal sem szolgalt arrol,hogy miert kene kulonbseget tenni.

Ugyhogy hiaba probalsz okosnak tunni,nem fog menni.

2013. márc. 21. 00:24
 25/26 anonim ***** válasza:

"Az emberek kulonbozoek,kulonbozo igenyekkel es ertekrenddel.Mindenki maga dontse el,hogy neki mi a normalis.Ne azt,hogy masnak mi legyen az. "

Ez nagyon szépen hangzik és örülnék ha következetesen így is viselkednél.

Csak mondjuk ahogy kezdésképp leugattál, mert leírtam, hogy én hogy gondolom, azután egy kicsit hiteltelen a te szádból.

Én megmagyaráztam, az egy dolog, hogy felfogni nem tudod, vagy nem akarod, de ezzel most mit csináljak?

Te nem magyaráztál meg semmit, nem tudtál érdemben reagálni arra amit írtam. Mondjuk megértem.

Hogy ki mennyire okos arról beszélhetnénk, úgy gondolom, bár, hogy az "okosság" hogy jön ide nem tudom, mert ez nem annak a kérdése. Egyáltalán kb. tudod követni hogy miről van szó?

"Es nem emlekszem,hogy barmikor finomkodoan irtam volna.

Ugyhogy ne akard ezzel a kijelenteseddel igazolni a sajat igazadat. "

Mit ne akarjak azzal igazolni, hogy nem írtál soha finomkodóan?

Kapásból, elsőre nekem estél, pedig én nem használtam olyan stílust, ráadásul amit elsőre írtam, nem is neked írtam, hanem általában.

Ehhez a stílushoz nincs jogod és amúgy okod sem.

Mit akarok én mivel igazolni? Ne haragudj, te magadnál vagy?

Fejezd be inkább, mert hidd el, egyre rosszabb lesz!

2013. márc. 22. 09:59
 26/26 anonim válasza:
igen
2014. jan. 1. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!