Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, ti "megtisztelőnek"...

Fiúk, ti "megtisztelőnek" érzitek, ha egy lánynak elveszitek a szüzességét?

Figyelt kérdés

2013. febr. 14. 14:19
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
64%
sztem jo ha a csaj szüz föleg ha még a fiu is az
2013. febr. 14. 20:01
 12/26 anonim ***** válasza:

én még nem részesültem ilyenben, de természetesen örülnék neki és megtiszteltetésnek érezném :)

Kár, hogy mindig csak más "levetett" barátnőit találom már meg :( (és ezt most nem félreérteni, de ez ha jól belegondolunk olyasmi féleség így...)

2013. febr. 15. 10:22
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is az első barátnőm szűz volt és nagyon jó volt vele! Nagyon élvezte velem a szexet! Szeretnék még egyszer egy szűz lánnyal össze jönni!
2013. febr. 15. 11:52
 14/26 anonim ***** válasza:
89%

Igen! Mert a túlnyomó többség esetében én egy életre szóló "esemény", emlék maradok!

F.

2013. febr. 16. 00:29
 15/26 anonim ***** válasza:
23%
A szuzesseg nem egy ertek,hanem egy allapot.
2013. febr. 16. 01:28
 16/26 anonim ***** válasza:
81%
Előttem szólónak annyi, hogy valóban egy állapot, csak a legtöbb nőnek nagyon nem mindegy, hogy hogyan kerül egy másik állapotba.
2013. febr. 16. 22:44
 17/26 anonim ***** válasza:

Akkor elmondanám, hogy maga a "szüzesség", mint kifejezés, csak egy fogalom.

Az állapot inkább az lenne, hogy "szűz".

2013. febr. 16. 22:53
 18/26 anonim ***** válasza:
32%

#12/17-es,remelem egy szuz sem fog veled lefekudni soha az eletben.

Hogy jossz,ahhoz,hogy ugy beszelj egy masik emberrol,mint egy hasznalt zoknirol.

Ha majd veled fekszik le eloszor,akkor mar ra is ugy tekintenel idovel,mint egy altalad elhasznalt targyra?

Nem lesz attol sem tobb,sem kevesebb valaki a masik embernel,hogy meg nem szexelt.

Neked jol esne,ha a csajaid inkabb szexelnenek egy erintetlen fiuval,teged meg egy hasznalt targynak neznenek?

Mert ilyen alapon te is masok levetett pasija vagy.

2013. febr. 17. 15:07
 19/26 anonim ***** válasza:

#17/18-as valaszolo,

nem ugy ertettem,hogy mindegy,hogy hogyan tortenik.

Persze,fontos,hogy kellemes elmeny legyen,mert befolyasolhatja a kesobbi szexualis eletet,es egy figyelmes partnerrel tortenjen.

De a kerdesbol nekem az jott le,mintha a kerdezo azt hinne,hogy jutalom valakinek az,ha lefekszik egy szuz lannyal.

Miert kene ezt megtisztelonek erezni?Nem egy felbecsulhetetlen ertek.

Ket ember kozos megegyezese,hogy lefekszenek.Egyikuk sem lesz tobb a masiknal.

Akkor ilyen alapon egy lany is megtiszteltetesnek erezhetne,hogy vele fekszik le elsokent egy szuz fiu.

Nem kell ezt igy tulmisztifikalni.

2013. febr. 17. 15:21
 20/26 anonim ***** válasza:
68%

Az szüzesség érték, abban az esetben, ha mindkét fél (aki szűz és akivel elveszti) úgy tekint rá.

Továbbá ha nem azért szűz egy lány mert pl. a testi adottságai miatt nem talált pasit. Na akkor nem.

Hanem ha megtehette volna, de mégsem.

És persze nem is arról az eltúlzott, extrém esetekről van szó, amikor bigott vallásosság miatt vagy hasonlók miatt marad szűz. Hanem ha amúgy egészséges gondolkodású ember.

Egy-ketten írták, hogy úgy szép igazán ha a fiú is szűz.

Hát nem tudom hogy gondoljátok.

Azért egy férfi esetében ez nagyon mást jelent ám! Nem kell nagyon tájékozottnak lenni, hogy ezt valaki tudja.

Nem állítom, hogy az kell, hogy már legyen mögötte 20 évesen 40 lány akivel volt, meg, hogy minden éjszaka más nővel, de azért a tapasztalatlanság nagyon gáz.

2013. márc. 20. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!