Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fáj az első behatolás?

Nagyon fáj az első behatolás?

Figyelt kérdés
Fiúk is és lányok is írhatnak választ!Még nem voltam senkivel ezért kérdezem.Nektek fájt vagy inkább kellemes érzést éreztetek?Ha kellően nedves a lány akkor is fájhat?

2013. febr. 10. 18:44
1 2
 11/16 anonim válasza:
nekem a farokcsontomnál fájt, de ott nagyon.
2013. márc. 9. 21:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt és nem is véreztem..Szerintem ha olyan emberrel veszíted el akit szeretsz és akkor élvezed vele a dolgot(szóval nem görcsölsz) és kellőképp fel vagy izgatva akkor nem iszem hogy fájni fog
2013. márc. 30. 11:30
 13/16 anonim válasza:
nem fáj!!!!
2013. márc. 30. 12:13
 14/16 anonim ***** válasza:
nekem fájt nagyon, olyan volt mintha egy kést állítottak volna belém, pedig nagyon nedves voltam, kívántam is, és a barátom vagy 20 percig ujjazott előtte... de nem véreztem mert a szűzhártyámat már átszakítottam egyszer véletlenül maszti közben :S 17L
2013. márc. 30. 12:19
 15/16 anonim válasza:
egyáltalán nem ha vigyáz rád..:)
2013. jún. 29. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:
emberfüggő, van akinek igen, van akinek nem
2013. jún. 30. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!