Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen elveszíteni nagyon...

14 évesen elveszíteni nagyon gázos?

Figyelt kérdés
14 vagyok, tegnap lefeküdtem a barátommal. 5 hónapja járunk, 4 éve ismerem, ő pár hónappal idősebb. védekeztünk, kis vérzésen és fájdalmon kívül minden rendben ment. kivéve a lelkiismeretemet.. túl fiatalna érzem magam, nagyon megbántam, várnom kellett volna még.. megőrülök a tudattól hogy hibát követtem el!! nektek mi a véleményetek? megnyugodjak és felejtsem el? :(

2013. febr. 9. 15:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Ne haragudj,de elég szánalmas,amikor tényleg gyerekek már felnőttet játszanak.14-15 évesen szexelni már ne is haragudj nem lennék büszke magamra,de ezt te is tudod mert belátod,hogy nem kellett volna.Elfelejteni nem fogod,hogy is lehetne.Máskor bármit csinálsz előbb gondolkodj még ah ovi óta vagytok együtt is korai lett volna,ugyanis még nagyon éretlen vagy.
2013. febr. 9. 16:09
 12/14 anonim ***** válasza:
most már mindegy :D ez van, nem dől össze a világ mert nem 16 évesen dugtál hanem 14
2013. febr. 10. 00:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Úgy beszéltek 14 évesen arról,hogy hány hónapja ismeritek egymást és hány hónapja vagytok együtt,mintha ez javítana a dolgon.

Ez azt jelenti,hogy kb. 13 évesen kezdtél mindent.

Egy 14 éves ne szexeljen,ezt kéne végre a fejébe verni a gyerekeknek,hogy az rendben van,hogy van vágy,de egy kicsi tartás is legyen már bennetek.

Én 19 évesen vesztettem el,és nekem is lelkiismeret furdalásom volt pár napig,aztán elmúlt.Szóval ez valamennyire normális.De azért összevetve a koroddal,ez nagy hiba volt,fogsz még miatta szenvedni.Aztán majd kigevered.

2013. febr. 11. 11:12
 14/14 anonim válasza:
hát nem tudsz mit tenni, elfelejteni föleg nem fogod, de ne rágódj rajta, már megtörtént, csak ezentúl figyelj oda jobban! gáz amugy mert fiatal vagy na de ház nem olyan nagy ügy, vagyis ne csinálj belőle azt és ne agyalj azonh bánod mert akk később is rossz emlék lesz.
2013. febr. 11. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!