2,5 hónap járás után korai ha lefekszem a barátommal? Ő már nem szűz.15/L (ő 16)
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 18:02
21/25 anonim válasza:
Ha megbízol benne, szereted és nem érzed korainak akkor tedd meg. De ha jól működik a kapcsolatotok, boldogok vagytok együtt akkor valószínűleg hosszabb ideig együtt lesztek, és nyugodtan várhatnál még vele legalább pár hónapot. Addig is jobban megismeritek egymást. Én 4hónap után veszítettem el a szüzességem, és nem bántam meg. De úgy érzem hogy 2,5 hónap után még korai lett volna. 16/L
22/25 anonim válasza:
Én 14 évesen voltam először a barátommal, 6 hónap után. Egyáltalán nem bántam meg, ma már több mint 4 éve vagyunk együtt. Az elején én is rengeteget gondolkoztam, hogy lefeküdjek-e vele csak és kizárólag a korom miatt. Teljesen megbíztam benne, imádtam és sosem tett félreérthető utalást, hogy csak arra kellenék neki. Utána persze mindenki előtt titkoltam, mert féltem h leku****nak, pedig én aztán igazán nem vagyok az a fajta. Inkább visszafogottnak tartom magam, mint ku***nak. Még sosem ittam 1 csepp alkoholt sem, nem szívtam el 1 szál cigit sem és eszembe nem jut más valakivel ágyba bújni! Szerintem attól nem leszel ku***, hogy fiatalon viszonylag kevés idő elteltével fekszel le valakivel. Attól függ, hogy hogyan kezeled a történteket. Ha egyből rohansz a b.nőidhez újságolni a nagy híreket és ettől többnek érzed magad, akkor az elég nagy hiba.
23/25 anonim válasza:
Szerintem kicsit korai, de ha szeretitek egymást miért ne. Attól nem leszel "rosszabb", mert a szerelmeddel lefekszel. Csak nem kell össze-vissza mindenkivel.. Az én barátnőm alig volt 15 éves és mindkettőnknek jó volt. De azért még lehet várni, legyen stabil kapcsolat.
21f
24/25 anonim válasza:
Én 30 éves vagyok véleményem szerint ha bízol benne és te is akarod akkor .ok De te is akard nem kell megfelelni senkinek.
25/25 anonim válasza:
Szerintem már lefeküdhetsz vele,ha igazán szereted és megbízol benne.De RAJTAD áll!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!