Ha elszakadt a szűzhártyám, következő alkalommal már nem fog fájni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 13:37
1/4 anonim válasza:
még lehet érzékenyebb következő alkalommal, de nem feltétlenül.
2/4 anonim válasza:
nekem érzéekny volt még egy ideig de nem a szűzhártya miatt hanem egyszerűen a hüvelyednek hozzá kell szoknia. Nekem a mai naig egy pillantaig kellemetlen amikro először berakja, mensi utáni eldő alkalommal főleg, de ez tényleg scak egy pillanat. ANóó amikor elöször voltam fiuval nekem ugy be durrnat a hüvelyem hogy napokig fájt, elmentem orvoshoz mondta hogy ilyen néha előfordul szó szerint bedagadt a hüvelyem a szokatlan mechanikai hatástól. Pedig nem volt nagy a fiúnak. Ja elötte nem tudtam tampont sem használni. Hiába próbáltam nem siekrült, de mondjuk ez gyakori több nötöl hallottam már ezt.
3/4 anonim válasza:
Ha szextől,akkor biztos,hogy nem annyira,esetleg egyáltalán nem.
Ha mondjuk tampontól,vagy ujjazástól,akkor de,ugyanannyira fog fájjni.Ugyanis nem a hártya átszakítás fáj,hanem az,hogy az 1 ujnyi vastag résbe be dugnak egy 3 ujnyi valamit.
4/4 poiu válasza:
Alkati ls valóban nem elsősorban a hártyával függ össze, hanem a méreteken múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!