23 éves szűz srác vagyok/nem vallási okból/ szeretnék megismerkedni olyan nővel, aki szemében ez nem ciki, de csak azt szeretném. Hol keresgéljek? Vagy marad a prosti?
Kedves Kérdező és szűz férfiak!
Nem tudom, hogy bennetek miért van ez a félelem. (?)!
Én 18 voltam, mikor egy nálam két évvel fiatalabb, bár már nem "szűz" nővel "elveszítettem". Komoly kapcsolatnak nevezhetem utólag, mert 4 évig boldogítottuk egymást.
Azt hiszem 4 hónap után került sor szexre külső tényezők miatt. (Talán jobb is volt így, mert addig is ismerkedtünk, bár utólag, nem tudom, miért húztuk 4 évig :D :D )
Most, 23 vagyok.
Utólag végig gondolva, ha esetleg úgy alakulna az életem, hogy egy szűz nővel kezdenék kapcsolatot, akkor elgondolkodok, hogy mi lenne?
Hát, semmi...Még, ha a nő, mondjuk velem egy idős, vagy akár egy - két évvel idősebb.
Amellett utólagos tapasztalatom, hogy egy olyan nővel kezdeni, aki tapasztaltabb, az csak a "javadra" válhat Kérdező.
Értsd: Nem a "vak vezet világtalant" Persze, leszögezném, hogy ez sem törvényszerű.
Nem is értem, hogy mit kell ezen annyit görcsölni.
Sok sikert!
Aki szemében ez ciki, az nyilvánvalóan nem tervezi veled komolyan. Egy párkapcsolatban egyébként sem megfelelni kell a másiknak, hanem egymást elfogadni, illetve kompromisszumokat kötni. Az pedig csak humbug, hogy sok 14-16-17 éves lány már nem szűz. Kevesebben vannak, akik már nem szüzek, mint azt gondolnánk. Csak nagy a szájuk, senki sem akar lemaradni, ezért mindenki úgy tesz, mintha ó, igen, ő már csinálná. Na persze. Csak nem akarnak kilógni a sorból, valójában pedig sokan közülük még mindig szüzek, csak nem híresztelik :p.
Itt a gyakorin is bőven van szűz, nem csak tizenéves. Viszont ha mégsem szűz lányba futsz bele, akkor sincs semmi... egy értelmes, komoly párkapcsolatra kész embernél ez nem jelenthet problémát.
Olvasom a kommenteket és nem értem miért paráztok.Egyetértek azokkal a véleményekkel akik azt írják hogyha szeret valaki akkor nem számít hogy tapasztalatlan vagy.
Ha esetleg mégis zavarlak, van rá megoldás.Keressetek egy érett nőt aki bevezet a szex rejtelmeibe,aki tanít.Ne prostival próbálkozzatok.
Megértem a helyzeted, én 22 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem, a lány pedig 19 (szintén szűz).
Mi 1 év barátság és 4 hónap járás után szeretkeztünk először, addigra ő mindent tudott rólam.
Annyira féltem már a szextől, hogy sokáig nem sikerült, a lelkiek leblokkoltak, de a párom nagyon megértő volt.
Az első szeretkezés a szerelmemmel életem legnagyobb élménye volt!
Ezért azt tanácsolom, hogy ne szexet keresgélj, hanem egy megértő, hozzád illő lányt. Nem muszáj elregélni első randin hogy szűz vagy, s ha igazán fontos vagy neki, megértő lesz etéren (is).
Hidd el, így élmény lesz az egész, melyre örömmel gondolsz vissza. Ha prostituáltat választasz ez az élmény elveszik, örökre. Nem éri meg csak azért hogy elveszítsd (s szerintem egyéb esetekre sem).
23 évesen nem vagy elkésve, nem szabad idegeskedni miatta, mert annak személyiségtorzító hatása lesz, s még annyira sem fog menni a párkeresés és a párkapcsolat.
Eljön majd az a lány, aki megváltoztatja az életed, csak tartsd nyitva a szemed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!