Nagyon ciki az hogy egy 16-17 éves srác még nem szexelt?
Figyelt kérdés
elsősorban lányok válaszát várom és légyszi kort is írjatok előre is köszönöm2011. ápr. 26. 15:55
1/12 anonim válasza:
mért lenne ciki? szerinted az? gondolkodj el magadban mééélyen, aztán mond ki amit gondolsz. nem a válaszod ugye?
szerintem nem ciki
16/l
2/12 anonim válasza:
Az a ciki ha nem vezettél még autót. remélem ahhoz már volt szerencséd
3/12 anonim válasza:
17 éves vagyok... még nem kekszeltem. VAZZE! MEGHALOOOK! :-D
4/12 anonim válasza:
Én is 17 vagyok. Sőt most bnőm sincs. És még szűz is vagyok. Nem ciki, sőt még 20 évesen se ciki. Szerintem...
5/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, a ciki ott kezdődik ha egy 14 éves srác már 20 lánnyal volt. És ne aggódj vannak olyan lányok akik pont azt szeretik ha egy fiúnak ők az elsők:)
16/l
6/12 anonim válasza:
19, pár hónapon belül 20 éves lány vagyok. Én sem feküdtem még le senkivel. Nem ciki!
7/12 anonim válasza:
Egyátalán nem gáz... Sőt, én szívesebben elveszíteném a szüzességem egy szintén szűz fiúval.:$ 16,5/L
9/12 anonim válasza:
Hú. Ez szörnyű. Én már komolyan elgondolkoznék egy fejlövésen.
10/12 anonim válasza:
Megbeszélhetjük-nek üzenem, hogy szerelemből fogom megtenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!