Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Azt olvasom itt, hogy 20 éven...

Azt olvasom itt, hogy 20 éven felüli szüzesség testi-lelki problémákat okozhat? Milyen problémákra kell gondolni konkrétan?

Figyelt kérdés
Pl. Testileg milyen problémára?

2013. febr. 2. 19:20
1 2
 11/15 anonim válasza:
Huszonéves ronda, szerencsétlen fiú vagyok. Sosem kellettem senkinek sem és úgy látszik az a büntetésem, hogy sosem fogok kelleni senkinek sem, pedig mindig is komoly kapcsolatra, barátnőre viszonzott szerelemre vágytam úgy kb. 11-12 éves korom óta. Nem tagadom, nem vagyok egy tökéletes ember jellemre sem, tele vagyok hibákkal. Pechemre elég érzelmes, érzékeny lélek vagyok. JObban átérzem mások fájdalmát, így nyílván a sajátomat is nagyon erősen tapasztalom meg és érzem nap, mint nap. Feszült, ideges, szomorú, boldogtalan vagyok és folyton látok nem is egy lányt, akivel szívesen megismerkednék, mert aranyosnak találom, de mivel úgyis ronda vagyok és gátlásos, önbizalomhiányos, félénk is, nem merek lépn, de amikor haverok bátorítására nagy nehezen léptem is pár alkalommal, akkor is csak az elutasításokat kaptam, legjobb esetben azért barátok lehetünk szöveget, de ez csak udvariasság volt, mert azóta sem beszéltem azzal alánnyal, meg pasija volt már akkor is és gondolom van ma is. A lényeg, hogy azt a fájdalmat, amit én megélek nap, mint nap mélyen belül, azt csak egy hozzám hasonló szerencsétlen tudja átérezni, akit szintén megvisel a hiány, mert van, aki tök jól megvan társ nélkül is, egykor én is ilyen voltam, de mára már mindennél jobban vágyom egy barátnőre még, ha tudom, hogy esélytelen is vagyok főleg a külső, testi adottságaim miatt, illetve a félénk, csendes, visszahúzódó, gátlásos, gyengéd jellemvonásaim miatt.
2013. febr. 2. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez egy ökörség. Három srácot is ismerek, akinek húszon felül lett először barátnője, normális, jófej gyerekek. Vannak ennél nagyobb tragédiák is az életben.

Akit megvisel ez, azt megviseli más is. Ha nem lenne szűz, akkor valami más ökörségen siránkozna.

2013. febr. 3. 11:11
 13/15 anonim ***** válasza:

# 11

Hopp egy kolléga... :S

2013. febr. 3. 13:03
 14/15 Geryke1991 ***** válasza:
Szerintem nem testi problémához, hanem lelki problémához vezet a 20 feletti szüzesség tudata..20-24 év között a tesztoszteron termelés szinte a legnagyobb és minden normális egészséges srác megörül a p...náért ilyenkor ugy ahogy énis:) Az meg hogy valaki 20 felett szűz azért csak saját maga okolható senki más..Van ronda férfi, de annak nyilván nem a fullos lányoknál kell próbálkozni, és ez fordítva is így van..Egyik haverom szintén ebbe a cipőben jár 22 éves lesz és még nem is csókolózott..Lehet mondani hogy nem gáz, meg hogy eljön az ideje, de akárhogy is nézzük aki 20 felett még nem volt lánnyal semmilyen formában ott bizony el kell gondolkozni hogy valami nincs rendben akár lelkileg, akár fizikai értelembe
2013. febr. 4. 10:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"akárhogy is nézzük aki 20 felett még nem volt lánnyal semmilyen formában ott bizony el kell gondolkozni hogy valami nincs rendben akár lelkileg, akár fizikai értelembe"

Őszintén, tiszta szívből gratulálok ehhez az ökör megjegyzéshez.

Három haveromat is ismerem, akinek húszon felül lett először barátnője.

(Hogy a szüzességgel hogy állnak, azt nemigen tudom, nem tartottam a gyertyát.)

Az egyikük itt lakik közel hozzám. Még kisgyerek korában elhízott, betegség miatt. De nem úgy, hogy kicsit dagi volt, vicces sörhas, vagy ilyesmi. Nem. Ez a gyerek 140 kiló volt és 170 centi. Gondolhatod mennyi önbizalma volt az élethez.

Keserves MUNKÁVAL lefogyott, két és fél év alatt, napi több órát sportolt és annyi evett naponta, amennyi nekem egy fél reggelinek épp kevés lenne. Bulizni ebben a két és fél évben abszolút nem járt, alkoholt egy kortyot sem ivott.

Most 80 kilósan röhögva néz a tükörbe és mmajdnem 21 évesen jött össze az első barátnőjével.

Még régről ismerek egy élsportoló srácot. Iskola+napi 6-8 óra edzés, gondolhatod mennyi ideje volt társaságra. Most, kicsit több, mint 21 éves. Szilveszterkor véletlenül találkoztunk és ki volt virulva. Egy lánnyal volt, akit novemberben ismert meg-saját bevallása szerint élete első nője.

A harmadik srác szülei szimplán idióták voltak, ő most csoporttársam az egyetemen. Olyan emberekre gondolj a családja alatt, akik ELMEBETEG módon vallásosak. A gyereket a saját szalagavatójára (!) csak az osztályfőnök írásbeli kérésére engedték el! (Ő mesélte nekem.)

Most, hogy felkerült Pestre az egyetem miatt és kolis lett, itt került be társaságba, kicsit több, mint húsz évesen lett barátnője.

Az rendben van, hogy nekem 17 évesen irtó szerencsém volt és megismertem egy rendes lányt, akivel együtt lehettem több, mint egy évig (aztán az apja orvos volt, kiment külföldre, vite a családot), de tudod, utána több, mint egy évig SEMMI Nő nem volt az életemben, mindezt úgy, hogy 16 éves korom óta, alig töltöttem otthon éjszakát.

19 jócskán elmúltam, mikor megismertem a második barátnőmet. Tudod, ha kis szerencsével nem ismerem az első barátnőmet, én is ~20 éve skorom körül vesztem el. Igen, tudom, én sem vagyok normális.

EZt gyűlölöm a kapitalizmusban. Rühellem egyenesen. Nem a társadalom dolga, hogy kivel jössz össze és mikor, ki húzza le rólad először a fehérneműt és mikor, hanem a tiéd (plusz a barátnődé).

Az amerikai kapitalista SZEMÉT az, ami ebből közügyet csinált, röhögjük már ki a hülyegyereket, akinek nem volt barátnője...

Jobb helyeken ezt a hozzáállást szánalmasnak nevezik.

2013. febr. 4. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!