Van olyan csaj akit izgat ha egy fiú szűz?
Nem arra gondolok hogy még csak tizenegynéhány éves kis tini, hanem idősebb 20as éveiben járó fiu, csak vhogy egyszerüen nem jött neki még össze a dolog, nem azért mert gyökér hanem, mert önbizalom hiányos vagy mert nem nem épp társasági lény. Lehetőleg csak Lányok vagy Nők válaszoljanak.
Köszii :)
Nem normális dolog, ja, na jó inkább nem mondok erre semmit...
Van akinek önhibáján kívül nem jön össze a dolog. Pl nekem volt egy kisebb testi hibám, ami műtét által korrigálva lett. Azelőtt esélytelen volt számomra, hogy szexelni fogok..
Egyébként teljesen normálisan nézek ki, a lányokkal is jól kijövök, az önbizalmam is megvan(már).
Lett volna lehetőségem már elveszíteni, de olyan lányokkal akik különösképpen nem tetszettek, válogatós vagyok ezvan.
Ráadásul az utóbbi idő elég húzós volt számomra, kisebb gondom is nagyobb volt annál, mint, hogy ezen agyaljak.
Úgyhogy számomra most jött el az idő, de nem csak azért fogom elveszteni mert a társadalom meg a környezetem ezt elvárja..
És egyáltalán nem érdekel ki mit mond, azt csinálok amit akarok, de sztem téged se érdekeljen...
Lehet az elején azt írtam, hogy nem mondok semmit, de most mégis meggondoltam magam :) Akiknek nem tetszik a dolog, üzenem, hogy kapják be!:)
21/F
Én szeretem, ha egy pasi kevés nővel volt. Ha meg még senkivel, az külön élvezet, mert olyan közel kerülhetek hozzá, mint még senki, és valami teljesen újat mutathatok neki. :) Azt viszont nem szeretem, amikor valami nagy értékként kezelik a szüzességet (úgy értem, hogy például emiatt többre tartják magukat), és azért tartogatják. Ha simán csak nem jött össze, vagy eddig nem talált olyan lányt, aki komolyabban érdekelné, azzal semmi bajom.
(Megjegyzés: foglalt vagyok, nem kérek privátokat.)
"De hogy valaki huszonéves korára nem tudott nővel semmiféle olyan intim körülményt kialakítani, hogy szexre kerüljön sor, szerintem nem normális dolog."
Őszintén, tiszta szívből gratulálok ehhez az ökör megjegyzéshez.
Három haveromat is ismerem, akinek húszon felül lett először barátnője.
(Hogy a szüzességgel hogy állnak, azt nemigen tudom, nem tartottam a gyertyát.)
Az egyikük itt lakik közel hozzám. Még kisgyerek korában elhízott, betegség miatt. De nem úgy, hogy kicsit dagi volt, vicces sörhas, vagy ilyesmi. Nem. Ez a gyerek 140 kiló volt és 170 centi. Gondolhatod mennyi önbizalma volt az élethez.
Keserves MUNKÁVAL lefogyott, két és fél év alatt, napi több órát sportolt és annyi evett naponta, amennyi nekem egy fél reggelinek épp kevés lenne. Bulizni ebben a két és fél évben abszolút nem járt, alkoholt egy kortyot sem ivott.
Most 80 kilósan röhögva néz a tükörbe és mmajdnem 21 évesen jött össze az első barátnőjével.
Még régről ismerek egy élsportoló srácot. Iskola+napi 6-8 óra edzés, gondolhatod mennyi ideje volt társaságra. Most, kicsit több, mint 21 éves. Szilveszterkor véletlenül találkoztunk és ki volt virulva. Egy lánnyal volt, akit novemberben ismert meg-saját bevallása szerint élete első nője.
A harmadik srác szülei szimplán idióták voltak, ő most csoporttársam az egyetemen. Olyan emberekre gondolj a családja alatt, akik ELMEBETEG módon vallásosak. A gyereket a saját szalagavatójára (!) csak az osztályfőnök írásbeli kérésére engedték el! (Ő mesélte nekem.)
Most, hogy felkerült Pestre az egyetem miatt és kolis lett, itt került be társaságba, kicsit több, mint húsz évesen lett barátnője.
Az rendben van, hogy nekem 17 évesen irtó szerencsém volt és megismertem egy rendes lányt, akivel együtt lehettem több, mint egy évig (aztán az apja orvos volt, kiment külföldre, vite a családot), de tudod, utána több, mint egy évig SEMMI Nő nem volt az életemben, mindezt úgy, hogy 16 éves korom óta, alig töltöttem otthon éjszakát.
19 jócskán elmúltam, mikor megismertem a második barátnőmet. Tudod, ha kis szerencsével nem ismerem az első barátnőmet, én is ~20 éve skorom körül vesztem el. Igen, tudom, én sem vagyok normális.
EZt gyűlölöm a kapitalizmusban. Rühellem egyenesen. Nem a társadalom dolga, hogy kivel jössz össze és mikor, ki húzza le rólad először a fehérneműt és mikor, hanem a tiéd (plusz a barátnődé).
Az amerikai kapitalista SZEMÉT az, ami ebből közügyet csinált, röhögjük már ki a hülyegyereket, akinek nem volt barátnője...
Jobb helyeken ezt a hozzáállást szánalmasnak nevezik.
15-nek: Bocsánat, legközelebb előre írom. :D De egyelőre így is bevált, békén hagynak. :)
Kérdező, még fiatal vagy, ne aggódj, nem maradsz le semmiről, ha később találsz párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!