Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van olyan csaj akit izgat ha...

Van olyan csaj akit izgat ha egy fiú szűz?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok hogy még csak tizenegynéhány éves kis tini, hanem idősebb 20as éveiben járó fiu, csak vhogy egyszerüen nem jött neki még össze a dolog, nem azért mert gyökér hanem, mert önbizalom hiányos vagy mert nem nem épp társasági lény. Lehetőleg csak Lányok vagy Nők válaszoljanak.

Köszii :)

2013. febr. 2. 17:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
sztem van tuti h van. és elis venné a szüzességét sztem aki szüz az izgato.
2013. febr. 2. 17:48
 2/17 anonim ***** válasza:

én a 20-on is jóval túlvagyok. és még nem találtam olyan lányt, aki érdemes lett volna arra h elveszítsem vele. csak mert szép, meg ilyesmi, az nem elég.

F

2013. febr. 2. 17:50
 3/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező örülök h feltettek eme kérdést, hasonló helyzetben vagyok :D
2013. febr. 2. 17:51
 4/17 anonim válasza:
szerintem nagyon jó, vonzò. az olyan kiàbràndító és taszìtó ha egy pasi rengeteg nõvel volt
2013. febr. 2. 17:53
 5/17 anonim ***** válasza:

Ami azt illeti elég sok ilyen csaj van.

Nekem sikerült kifogni egy 20 éves csajt aki kifejezetten örült,hogy ő lehet az első csaj nekem

2013. febr. 2. 17:57
 6/17 anonim válasza:

Szia! Velem ugyanez a helyzet.

Két hónap és 21 leszek, eddig még szűz vagyok. Nem azért mert ronda vagyok, fiús suliba jártam, kevés lány volt, talán ez lehet az egyik oka. A másik pedig, hogy vidéken éltem, nem nagyon jártam semerre. Jelenleg a fővárosba kerültem, remélem eljön hamarosan az igazi.

2013. febr. 2. 18:03
 7/17 A kérdező kommentje:
drukkolok nektek hogy megtaláljátok az igazit :) nekem csak az eddig a problémám hogy akivel benne lettem volna azt én nem érdekeltem mert csak barátnak tekintett, aki pedig velem lefeküdt volna azt én nem gondoltam úgy, hogy vele akarnám, de általában nem is feltételezik rólam hogy szüz lennék, prostihoz menni nem akarok, és olyan csajjal sem akarok szexelni aki nem szimpatikus, lehet nem kellene ennyit válogatnom, de mégis ezt teszem,mást diktál az agyam és mást a libidóm, de az agyamra halgatok inkább
2013. febr. 2. 18:11
 8/17 anonim ***** válasza:

Én 23 vagyok és fiú.

Van egy lány, aki azt mondta, szívesen elvenné. Pedig fiatalabb nálam. Én őgy érzem, megbízom benne és neki adnám. De még egy picit várunk :)

2013. febr. 2. 18:22
 9/17 anonim ***** válasza:

szerintem jó dolog :)

és egyáltalán nem gondolnám azt, hogy valami baj van vele.

és igen, izgatna a gondolat, hogy taníthatom, pedig azt szeretem, ha irányítanak.

2013. febr. 2. 18:29
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az ilyen fiúk nem 100-asok, vagy valami más gond van velük külső-kis farok egyéb félelem.
2013. febr. 2. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!