Van olyan csaj akit izgat ha egy fiú szűz?
Nem arra gondolok hogy még csak tizenegynéhány éves kis tini, hanem idősebb 20as éveiben járó fiu, csak vhogy egyszerüen nem jött neki még össze a dolog, nem azért mert gyökér hanem, mert önbizalom hiányos vagy mert nem nem épp társasági lény. Lehetőleg csak Lányok vagy Nők válaszoljanak.
Köszii :)
én a 20-on is jóval túlvagyok. és még nem találtam olyan lányt, aki érdemes lett volna arra h elveszítsem vele. csak mert szép, meg ilyesmi, az nem elég.
F
Ami azt illeti elég sok ilyen csaj van.
Nekem sikerült kifogni egy 20 éves csajt aki kifejezetten örült,hogy ő lehet az első csaj nekem
Szia! Velem ugyanez a helyzet.
Két hónap és 21 leszek, eddig még szűz vagyok. Nem azért mert ronda vagyok, fiús suliba jártam, kevés lány volt, talán ez lehet az egyik oka. A másik pedig, hogy vidéken éltem, nem nagyon jártam semerre. Jelenleg a fővárosba kerültem, remélem eljön hamarosan az igazi.
Én 23 vagyok és fiú.
Van egy lány, aki azt mondta, szívesen elvenné. Pedig fiatalabb nálam. Én őgy érzem, megbízom benne és neki adnám. De még egy picit várunk :)
szerintem jó dolog :)
és egyáltalán nem gondolnám azt, hogy valami baj van vele.
és igen, izgatna a gondolat, hogy taníthatom, pedig azt szeretem, ha irányítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!