Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A csúnya fiúk elmehetnek...

A csúnya fiúk elmehetnek k*rvázni, de a csúnya lányok mit tudnak csinálni, ha már nagyon el akarják veszíteni?

Figyelt kérdés

2013. febr. 2. 13:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
26%
A csúnya fiúk elmehetnek k*rvázni, a csúnya lányok meg elmehetnek a pi‌csába.
2013. febr. 2. 13:40
 12/29 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet magadról, és megmondom mit csinálj. :)
2013. febr. 2. 13:40
 13/29 anonim ***** válasza:
itt kérni kell egy két gatyahuszárt
2013. febr. 2. 13:41
 14/29 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy csúnya vagy? Láthatnánk egy fotót?
2013. febr. 2. 13:42
 15/29 anonim ***** válasza:
67%
egy nő bárhol,bármikor talál valakit ha csak szexről van szó,nézzen ki bárhogy,kirittyenti magát amennyire tudja,felvesz egy rövid ruhát,és tuti lesz valaki aki megdöntené, még válogathat is.
2013. febr. 2. 13:42
 16/29 anonim ***** válasza:
Elmennek k*rvának...
2013. febr. 2. 13:43
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Keresnek egy csúnya fiút, hogy a csúnya fiúnak ne ribanchoz kelljen menni.
2013. febr. 2. 13:44
 18/29 anonim ***** válasza:
Én még olyan csúnya lányt nem láttam akinek ne lett volna esélye elveszíteni ha akarta volna. A csúnya pasiknak ugyanez a gondjuk szerintem nem kéne kétszer mondani egyiknek sem, hogy kötélnek álljon :)
2013. febr. 2. 13:47
 19/29 anonim ***** válasza:

A csúnya fiú, lehet hogy pont egy gyönyörű szexéhes vadmacskának a bikahercege, tudod bull prince :)

Mint ahogy jóképű, is lehet valakinek nyálas, másfelől a férfiak kb. 80%-át tudná egy nő csak a külsejével megtartani, a nők esetében ez kb 20%.... Sok ész szorult belém is hogy ilyen értelmetlen kérdésekre válaszolok. :)

A neked csúnya lányok, akármilyen férfi szemében lehetnek szimpatikus, tök csinos lányok, tudod meglepődhetsz de nem mindenkinek az az ízlése mint neked!

Másfelől aki csak trendből akarja elveszíteni, azt csak sajnálni tudom....... és mi az hogy csúnya lány?

Neked senkivel nem kötelező járnod! Mi ez az ellenszenves megnyilvánulás?!

23/f

2013. febr. 2. 13:47
 20/29 anonim ***** válasza:
Csúnya lány nem létezik!!!!Mindenkiben meg lehet találni a szépet.képet küldhetsz ha akarsz:)
2013. febr. 2. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!