A csúnya fiúk elmehetnek k*rvázni, de a csúnya lányok mit tudnak csinálni, ha már nagyon el akarják veszíteni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 13:34
11/29 anonim válasza:
A csúnya fiúk elmehetnek k*rvázni, a csúnya lányok meg elmehetnek a picsába.
12/29 anonim válasza:
Küldj egy képet magadról, és megmondom mit csinálj. :)
13/29 anonim válasza:
itt kérni kell egy két gatyahuszárt
14/29 anonim válasza:
Ki mondta, hogy csúnya vagy? Láthatnánk egy fotót?
15/29 anonim válasza:
egy nő bárhol,bármikor talál valakit ha csak szexről van szó,nézzen ki bárhogy,kirittyenti magát amennyire tudja,felvesz egy rövid ruhát,és tuti lesz valaki aki megdöntené, még válogathat is.
17/29 anonim válasza:
Keresnek egy csúnya fiút, hogy a csúnya fiúnak ne ribanchoz kelljen menni.
18/29 anonim válasza:
Én még olyan csúnya lányt nem láttam akinek ne lett volna esélye elveszíteni ha akarta volna. A csúnya pasiknak ugyanez a gondjuk szerintem nem kéne kétszer mondani egyiknek sem, hogy kötélnek álljon :)
19/29 anonim válasza:
A csúnya fiú, lehet hogy pont egy gyönyörű szexéhes vadmacskának a bikahercege, tudod bull prince :)
Mint ahogy jóképű, is lehet valakinek nyálas, másfelől a férfiak kb. 80%-át tudná egy nő csak a külsejével megtartani, a nők esetében ez kb 20%.... Sok ész szorult belém is hogy ilyen értelmetlen kérdésekre válaszolok. :)
A neked csúnya lányok, akármilyen férfi szemében lehetnek szimpatikus, tök csinos lányok, tudod meglepődhetsz de nem mindenkinek az az ízlése mint neked!
Másfelől aki csak trendből akarja elveszíteni, azt csak sajnálni tudom....... és mi az hogy csúnya lány?
Neked senkivel nem kötelező járnod! Mi ez az ellenszenves megnyilvánulás?!
23/f
20/29 anonim válasza:
Csúnya lány nem létezik!!!!Mindenkiben meg lehet találni a szépet.képet küldhetsz ha akarsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!