Miért agresszívebbek a 20 feletti szűz fiúk?
Figyelt kérdés
Akik itt írnak mindig agresszíven reagálnak, és sajnáltatják magukat, vagy öngyilkosok akarnak lenni. Miért?2013. febr. 1. 19:47
11/11 A kérdező kommentje:
#6 én egyáltalán nem erre gondoltam. Csupán miközben a kérdéseket olvasgattam, azt tapasztaltam, hogy a legtöbb ilyen fiú/férfi elhordja a lányokat mindenféle ribancnak, és állítják, hogy a nők nem jók semmire ezért nem is kellenek nekik, meg amúgy is már beletörődtek, és nekik ez így jó. Akik pedig az internetet okolják az értelmetlen gondolat, mert ezek az emberek ezt gondolják ha van internet, ha nincs.
2013. febr. 1. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!